Повезане вести
"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан ове болести": Потресна исповест Дејана Пантелића
Мондо пре 20 дана
Водитељ Дејан Пантелић прославио је 14. новембра свој 56. рођендан. Он је раније открио да је рођен на Светски дан дијабетеса, а његова деца, ћерка Лана и син Вукашин, такође су се сусрела са овом болешћу. Погледајте… »
"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан дијабетеса": Дејан Пантелић прославио рођендан, а његова ћерка…
Блиц пре 20 дана
Дејан Пантелић прославио је свој 56. рођендан Његова деца, Лана и Вукашин имају дијабетес , али воде нормалан живот уз одговарајућу бригу и подршку. Водитељ Дејан Пантелић, прославио је свој 56. рођендан, 14. новембра, а како… »
"Оба детета имају дијабетес" Дејан Пантелић растужио читаву нација, а онда се огласила и његова ћерка: Судбина се поиграла...…
Курир пре 20 дана
Водитељ Дејан Пантелић, прославио је свој 56. рођендан, 14. новембра, а како је сам својевремено испричао судбина је била таква да је он рођен на Светски дан дијабетеса, а обоје његове деце, ћерка Лана и син Вукашин, суочили су… »
Вести дана »
Ланчани судар код Лознице, повређено пет особа. Делови возила расути по путу.
Ало пре 22 минутајош 31 повезана
Чернобиљ оштећен у нападу дроном. Директорат за нуклеарну сигурност објавио шта показују мерења у Србији
Дневник пре 2 сатајош 36 повезаних
Сутра облачно и хладно у Србији: Киша, магла на планинама и температуре до 10°Ц
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 28 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 2 сатајош 28 повезаних