Повезане вести

"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан ове болести": Потресна исповест Дејана Пантелића

"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан ове болести": Потресна исповест Дејана Пантелића

Мондо пре 20 дана
Водитељ Дејан Пантелић прославио је 14. новембра свој 56. рођендан. Он је раније открио да је рођен на Светски дан дијабетеса, а његова деца, ћерка Лана и син Вукашин, такође су се сусрела са овом болешћу. Погледајте… »
"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан дијабетеса": Дејан Пантелић прославио рођендан, а његова ћерка…

"Оба детета ми имају дијабетес, а ја сам рођен на Светски дан дијабетеса": Дејан Пантелић прославио рођендан, а његова ћерка…

Блиц пре 20 дана
Дејан Пантелић прославио је свој 56. рођендан Његова деца, Лана и Вукашин имају дијабетес , али воде нормалан живот уз одговарајућу бригу и подршку. Водитељ Дејан Пантелић, прославио је свој 56. рођендан, 14. новембра, а како… »
"Оба детета имају дијабетес" Дејан Пантелић растужио читаву нација, а онда се огласила и његова ћерка: Судбина се поиграла...…

"Оба детета имају дијабетес" Дејан Пантелић растужио читаву нација, а онда се огласила и његова ћерка: Судбина се поиграла...…

Курир пре 20 дана
Водитељ Дејан Пантелић, прославио је свој 56. рођендан, 14. новембра, а како је сам својевремено испричао судбина је била таква да је он рођен на Светски дан дијабетеса, а обоје његове деце, ћерка Лана и син Вукашин, суочили су… »

Вести дана »