Povezane vesti
"Oba deteta mi imaju dijabetes, a ja sam rođen na Svetski dan ove bolesti": Potresna ispovest Dejana Pantelića
Mondo pre 2 sata
Voditelj Dejan Pantelić proslavio je 14. novembra svoj 56. rođendan. On je ranije otkrio da je rođen na Svetski dan dijabetesa, a njegova deca, ćerka Lana i sin Vukašin, takođe su se susrela sa ovom bolešću. Pogledajte fotografije Dejana Pantelića: Dejan… »
"Oba deteta mi imaju dijabetes, a ja sam rođen na Svetski dan dijabetesa": Dejan Pantelić proslavio rođendan, a njegova ćerka…
Blic pre 2 sata
Dejan Pantelić proslavio je svoj 56. rođendan Njegova deca, Lana i Vukašin imaju dijabetes , ali vode normalan život uz odgovarajuću brigu i podršku. Voditelj Dejan Pantelić, proslavio je svoj 56. rođendan, 14. novembra, a kako je sam svojevremeno… »
"Oba deteta imaju dijabetes" Dejan Pantelić rastužio čitavu nacija, a onda se oglasila i njegova ćerka: Sudbina se poigrala...…
Kurir pre 2 sata
Voditelj Dejan Pantelić, proslavio je svoj 56. rođendan, 14. novembra, a kako je sam svojevremeno ispričao sudbina je bila takva da je on rođen na Svetski dan dijabetesa, a oboje njegove dece, ćerka Lana i sin Vukašin, suočili su se sa ovom bolešću… »
Vesti dana »
Predsednik i ministri "bez sna" zbog SAD i NIS-a: Stručnjaci ističu – ništa nije iznenadno, urgentan je samo strah od Rusije
N1 Info pre 3 satajoš 69 povezanih
Dijana Hrka prima infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih