Povezane vesti
Zvezda tinejdž serije koju smo svi obožavali provela 10 godina u religijskom kultu: „Imala sam raspored za intimne odnose – to…
Nova 15.11.2025
Zvezda tinejdžerske serije „One Tree Hill“ Betani Džoj Lenc govorila je o najmračnijem periodu svog života, kada je godinama bila deo religijskog kulta, dok je istovremeno glumila u jednoj od najgledanijih serija 2000-ih. Lenc, koja je u seriji tumačila… »
"Bila sam u religijskom kultu, godinama su me kontrolisali" Glumica otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla
Kurir 15.11.2025
Zvezda popularne tinejdžerske serije One Tree Hill, Betani Džoj Lenc, otvorila je dušu i progovorila o najmračnijem periodu svog života – godinama koje je provela u religijskom kultu, dok je istovremeno glumila u jednoj od najgledanijih serija 2000-ih… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Protest "Valjevo pamti", govornici sa bine poručili da se ne sme dozvoliti da se nasilje ponovi
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTS pre 33 minutajoš 23 povezane
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih