Povezane vesti
Zvezda tinejdž serije koju smo svi obožavali provela 10 godina u religijskom kultu: „Imala sam raspored za intimne odnose – to…
Nova 15.11.2025
Zvezda tinejdžerske serije „One Tree Hill“ Betani Džoj Lenc govorila je o najmračnijem periodu svog života, kada je godinama bila deo religijskog kulta, dok je istovremeno glumila u jednoj od najgledanijih serija 2000-ih. Lenc, koja je u seriji tumačila… »
"Bila sam u religijskom kultu, godinama su me kontrolisali" Glumica otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla
Kurir 15.11.2025
Zvezda popularne tinejdžerske serije One Tree Hill, Betani Džoj Lenc, otvorila je dušu i progovorila o najmračnijem periodu svog života – godinama koje je provela u religijskom kultu, dok je istovremeno glumila u jednoj od najgledanijih serija 2000-ih… »
Vesti dana »
Voz kod Barselone iskliznuo iz šina: Mašinovođa poginuo, povređeno 20 osoba
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 36 minutajoš 2 povezane