Povezane vesti
"Ako ja umrem, umreće i on sa mnom! Nemoj da misliš da se šalim" Strašne pretnje majke, koja je sinu (9) nožem prerezala vrat…
Kurir 15.11.2025
"Ako ja umrem, umreće i on sa mnom! Nemoj da misliš da se šalim", navodno je pretila majka bivšem suprugu, pre nego što je ubila njihovog sina (9) u Trstu. Olena Stasijuk (55), poreklom iz Ukrajine, ubila je svog sina u Trstu prerezavši mu vrat… »
"Ako umrem, povešću ga sa sobom!" Jezive pretnje majke, koja je sinu (9) nožem prerezala vrat
Telegraf 15.11.2025
"Ako ja umrem, umreće i on sa mnom! Nemoj da misliš da se šalim", navodno je pretila majka bivšem suprugu, pre nego što je ubila njihovog sina (9) u Trstu. Olena Stasijuk (55), poreklom iz Ukrajine, ubila je svog sina u Trstu prerezavši mu vrat… »
Ovo je dečak (9) kog je zaklala majka: Detalji užasa u Trstu! Otac pokazao jezive slike mališana i molio - Ne ostavljajte ga…
Alo 15.11.2025
Olena S. je prekjuče ubila svog devetogodišnjeg sina Đovanija prerezavši mu vrat u gradiću Muđa, nedaleko od Trsta u Italiji. Zločin se odigrao u njihovom stanu u centru grada. Majka je ubila dete neposredno pre nego što je mališan trebalo da se vrati… »
Vesti dana »
U Srbiji nakon hladnog i oblačnog jutra razvedravanje, temperatura do 6 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 32 minutajoš 15 povezanih
"Mora da ode iz Partizana!" Čuveni košarkaš zabrinut za Tajrika Džonsa: Dovoljno je da ga sretnu u restoranu... (foto)
Večernje novosti pre 43 minutajoš 19 povezanih
Vozači, oprez! Magla i sneg otežavaju vožnju, pojedine deonice pod "zabranama"
Euronews pre 52 minutajoš 8 povezanih