Povezane vesti

Nastavnici Pete beogradske pisali ministru prosvete, traže razrešenje v.d. direktorke

Nastavnici Pete beogradske pisali ministru prosvete, traže razrešenje v.d. direktorke

N1 Info pre 20 dana
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću, u kom mu još jednom traže pomoć u "prevazilaženju krize u toj školi", odnosno razrešenje v.d. direktorke Danke Nešović. U pismu koje je u celosti… »
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Radio 021 pre 20 dana
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću, u kom još jednom traže pomoć u "prevazilaženju krize u toj školi, odnosno razrešenje v.d. direktorke Danke Nešović. U pismu se navodi da je "ona… »
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo Dejanu Vuku Stankoviću: „Ministre, mi smo škola a ne poligon za…

Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo Dejanu Vuku Stankoviću: „Ministre, mi smo škola a ne poligon za…

Nova pre 20 dana
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću u kom mu još jednom traže pomoć u prevazilaženju krize u toj školi i razrešenju v.d. direktorke Danke Nešović. „Nastojeći da se njihov glas čuje i… »
„Mi smo škola, a ne zatvor“: Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

„Mi smo škola, a ne zatvor“: Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Nedeljnik pre 20 dana
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću sa molbom da pomogne u „prevazilaženju krize“ i „razrešenju v. d. direktora Danke Nešović“. Otvoreno pismo nastavnika prenosimo u celosti: „Poštovani… »

Vesti dana »