Povezane vesti

Nastavnici Pete beogradske pisali ministru prosvete, traže razrešenje v.d. direktorke

Nastavnici Pete beogradske pisali ministru prosvete, traže razrešenje v.d. direktorke

Novi magazin pre 3 sata
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću, u kom mu još jednom traže pomoć u "prevazilaženju krize u toj školi", odnosno razrešenje v.d. direktorke Danke Nešović. U pismu koje je u celosti… »

N1 Info pre 4 sati
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću, u kom mu još jednom traže pomoć u "prevazilaženju krize u toj školi", odnosno razrešenje v.d. direktorke Danke Nešović. U pismu koje je u celosti… »
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Radio 021 pre 4 sati
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću, u kom još jednom traže pomoć u "prevazilaženju krize u toj školi, odnosno razrešenje v.d. direktorke Danke Nešović. U pismu se navodi da je "ona… »
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo Dejanu Vuku Stankoviću: „Ministre, mi smo škola a ne poligon za…

Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo Dejanu Vuku Stankoviću: „Ministre, mi smo škola a ne poligon za…

Nova pre 5 sati
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću u kom mu još jednom traže pomoć u prevazilaženju krize u toj školi i razrešenju v.d. direktorke Danke Nešović. „Nastojeći da se njihov glas čuje i… »
„Mi smo škola, a ne zatvor“: Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

„Mi smo škola, a ne zatvor“: Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili otvoreno pismo ministru prosvete

Nedeljnik pre 5 sati
Nastavnici Pete beogradske gimnazije uputili su otvoreno pismo ministru prosvete Dejanu Vuku Stankoviću sa molbom da pomogne u „prevazilaženju krize“ i „razrešenju v. d. direktora Danke Nešović“. Otvoreno pismo nastavnika prenosimo u celosti: „Poštovani… »

Vesti dana »