Повезане вести

Све гануо песмом: Мирза Селимовић одушевио публику у Сава центру ФОТО/ВИДЕО

Све гануо песмом: Мирза Селимовић одушевио публику у Сава центру ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 20 дана
Певач Мирза Селимовић одржао је у препуном Сава центру концерт за памћење, приредивши публици вече сјајне музике. Мирза Селимовић који својим гласовм већ 10 година очарава публику, одржао је у Плавој дворани Сава центра концерт… »
Само за њега и у његову част: Мирза Селимовић део концерта посветио Халиду Бешлићу (фото)

Само за њега и у његову част: Мирза Селимовић део концерта посветио Халиду Бешлићу (фото)

Вечерње новости пре 20 дана
У ПРЕПУНОМ Сава центру, Мирза Селимовић је вечерас одржао емотиван и енергичан концерт који је од самог почетка подигао публику на ноге. Фото: Новости Хитови који су обележили Мирзину каријеу одзвањали су двораном, а атмосфера… »
Соња и Софија се препустиле емоцији на Мирзином концерту: Жељкова наследница заплесала, погодила је песма

Соња и Софија се препустиле емоцији на Мирзином концерту: Жељкова наследница заплесала, погодила је песма

Телеграф пре 20 дана
Концерт Мирзе Селимовића у Сава Центру вечерас, био је изузетно посећен. Карте су распродате у року а сала је била испуњена до задњег седишта. У првим редовима нашле су се многе познате личности међу којима и Соња Вуксановић… »
Разнежио публику: Мирза Селимовић одражао велики концерт, а на почетку се обратио емотивним речима (фото)

Разнежио публику: Мирза Селимовић одражао велики концерт, а на почетку се обратио емотивним речима (фото)

ПОП звезда Мирза Селимови одржао је спектакуларан концерт у Сава центру, пред потпуно испуњеном двораном која је већ на његов излазак на бину еруптирала одушевљењем. Фото: Новости Са првим тактовима хита „Имаш ме“, којим је… »
Специјалне гошће: Ивана Селаков и Емина Јаховић се запевале са Мирзом Селимовићем на концерту (фото)

Специјалне гошће: Ивана Селаков и Емина Јаховић се запевале са Мирзом Селимовићем на концерту (фото)

ПОП звезда Мирза Селимовић одржао је велики концерт у Плавој дворани Сава центра. Фото: Новости Поред својих песама, одређени део вечери био је предвиђен за госте, те је певач у два блока угостио своје колегинице. Фото: Новости… »
Колеге и пријатељи уживали: На концерт Мирзе Селимовића пристигла естрада (фото)

Колеге и пријатељи уживали: На концерт Мирзе Селимовића пристигла естрада (фото)

ПОП звезда Мирза Селимовић одржао је вечерас велики концерт у Плавој дворани Сава центра. Фото: Новости Посебан тренутак збио се када су све жене у публици устале са својих столица, подигле руке и поздравиле Мирзу гласним… »
Емотиван говор мирзе селимовића разнежио цео Сава центар! Певач занемео када је видео колико му је људи дошло на концерт: Не…

Емотиван говор мирзе селимовића разнежио цео Сава центар! Певач занемео када је видео колико му је људи дошло на концерт: Не…

Курир пре 20 дана
Мирза Селимовић тренутно одржава спектакуларан концерт у Сава Центру, пред потпуно испуњеном двораном која је већ на његов излазак на бину еруптирала одушевљењем. Са првим тактовима хита „Имаш ме“, којим је отворио вече… »
"Удварају ми се у друштву, када путујем, када ме први пут виде..." Сања Маринковић открила како јој прилазе мушкарци, на…

"Удварају ми се у друштву, када путујем, када ме први пут виде..." Сања Маринковић открила како јој прилазе мушкарци, на…

Курир пре 20 дана
Водитељка најочуваније Пинкове емисије "Магазин Ин" Сања Маринковић појавила се вечерас у Сава Центру на концерту Мирзе Селимовића. Она је разговарала са нашом екипом, те отворено признала све о удварању других мушкараца. За… »
Соња Вуксановић и Софија Шашић праве модне иконе: Мајка и ћерка ко пресликане, све очи упрте у њих

Соња Вуксановић и Софија Шашић праве модне иконе: Мајка и ћерка ко пресликане, све очи упрте у њих

Телеграф пре 20 дана
Концерт Мирзе Селимовића који се одржава вечерас у Сава Центру у Плавој дворани, привукао је велику пажњу. Карте су распродате у рекордном року, а публика је жељно ишчекивала да види певача на сцени те да са њим запева његове… »
Сања Маринковић стигла на концерт Мирзе Селимовића: Грми у тренди комбинацији у 6. деценији, не скида осмех

Сања Маринковић стигла на концерт Мирзе Селимовића: Грми у тренди комбинацији у 6. деценији, не скида осмех

Телеграф пре 20 дана
Вечерас у Сава Центру певач Мирза Селимовић одржава концерт. Карте су распродате у рекордном року, а београдска публика жељно ишчекује да чује велике хитове нашег певача. Међу првима на концерт је стигла Водитељка Сања… »

Вести дана »