Povezane vesti

Pešić: "Jokić najbolji igrač na svetu, najbolji timski igrač i još bolja ličnost"

Pešić: "Jokić najbolji igrač na svetu, najbolji timski igrač i još bolja ličnost"

Sportske.net pre 7 sati
Nikola Jokić je čovek koji pomera granice košarke. Jedan od onih koji je "menjaju", zbog kojih će promeniti pravila, statistička merenja, izmišljati nove odbrane, čini svakoga na terenu mnogo boljim nego što jeste uključujući saigrače, ali i protivnika… »
Pešić otkrio šta je rekao Jokiću: „Ako ti to uradiš, ja sam kao trener završio posao!“

Pešić otkrio šta je rekao Jokiću: „Ako ti to uradiš, ja sam kao trener završio posao!“

Hot sport pre 8 sati
Zanimljiva ispovest bivšeg selektora Srbije Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je u podkastu X&O’s CHAT kod Edina Avdića, gde je otkrio zanimljive detalje iz saradnje sa Nikolom Jokićem. Istakao je da je rad sa… »
"Jokiću, znaš li šta je najvažnije": Pešić otkrio detalje razgovora sa Nikolom, bez reči ga ja sve poslušao

"Jokiću, znaš li šta je najvažnije": Pešić otkrio detalje razgovora sa Nikolom, bez reči ga ja sve poslušao

Mondo pre 11 sati
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je u popularnom košarkaškom podkastu X&O's CHAT kod Edina Avdića. Premijera je u nedelju od 20.30, a posebno je zanimljiv deo emisije posvećen jednom od najboljih košarkaša na svetu… »

Vesti dana »