Повезане вести

Ана Ивановић и Новак Ђоковић заједно у београдском проводу, насмејани ђускају, људи не престају да их гледају, преслатки су…

Ана Ивановић и Новак Ђоковић заједно у београдском проводу, насмејани ђускају, људи не престају да их гледају, преслатки су…

Хелло пре 24 дана
О томе да су Ана Ивановић и Новак Ђоковић у свађи, у медијима, како домаћим, тако и страним, свашта се могло прочитати последњих година. Међутим, како се ни једно ни друго никада по том питању нису оглашавали за медије, ватра… »
"Излетело ми је, хоћете ли да ме убијете?" Јана бесна на колеге због скандала са ћерком: "Неће више бити у мом животу"

"Излетело ми је, хоћете ли да ме убијете?" Јана бесна на колеге због скандала са ћерком: "Неће више бити у мом животу"

Ало пре 24 дана
Недавно су биле у центру скандала када је певачица пред камерама одбрусила ћерки. Недавно је видео Јане Тодоровић и њене ћерке Кристине Тодоровићкада јој је одбрусила пред новинарима постао виралан на друштвеним мрежема, а у… »
Мајка јој рекла да није за камере, а она маше испред фотоапарата: Ухватили смо Јану Тодоровић са ћерком након скандала: Један…

Мајка јој рекла да није за камере, а она маше испред фотоапарата: Ухватили смо Јану Тодоровић са ћерком након скандала: Један…

Блиц пре 24 дана
Јана Тодоровић је стигла са наступа авионом у Београд Певачица је била у центру пажње због јавне изјаве упућене ћерки Кристини Екипа "Блица" ухватила је певачицу Јану Тодоровић на аеродрому Никола тесла када се враћала са… »
"Излетело ми је, хоћете ли да ме убијете?" Јана Тодоровић након што је одбрусила ћерки пред камерама бесна на колеге: Неће…

"Излетело ми је, хоћете ли да ме убијете?" Јана Тодоровић након што је одбрусила ћерки пред камерама бесна на колеге: Неће…

Курир пре 24 дана
Недавно је видео Јане Тодоровић и њене ћерке Кристине Тодоровић када јој је одбрусила пред новинарима постао виралан на друштвеним мрежема, а у коментарима се данима расправљало о исправности њене реакције у јавности. У… »
После 10 година, помирење! Ана Ивановић и Новак Ђоковић сукобе оставили иза себе, а ево због чега су прекинули пријатељство…

После 10 година, помирење! Ана Ивановић и Новак Ђоковић сукобе оставили иза себе, а ево због чега су прекинули пријатељство…

Стори пре 24 дана
Помирили се Ана Ивановић и Новак Ђоковић после 10 година Тениску каријеру Ана Ивановић и Новак Ђоковић почели су готово у исто време, а на свом путу ка тениском врху постали су веома блиски пријатељи. Ипак, након неког времена… »
Зашто су Ана Ивановић и Новак Ђоковић били у свађи: Синоћ се проводили до јутра, а причало се да су због овога прекинули…

Зашто су Ана Ивановић и Новак Ђоковић били у свађи: Синоћ се проводили до јутра, а причало се да су због овога прекинули…

Блиц пре 24 дана
Ана није присуствовала Новаковој свадби, нити је Новак био присутан на њеној, што је придонело причама о свађи Једно о другом су одувек имали само речи хвале у јавности Однос Ане Ивановић и Новака Ђоковића дуго је интригирао… »
Новак: Ðоковић и Ана Ивановић ухваћени заједно у Београду Светска ексклузива! Проводили се до јутра, а шушкало се да не…

Новак: Ðоковић и Ана Ивановић ухваћени заједно у Београду Светска ексклузива! Проводили се до јутра, а шушкало се да не…

Блиц пре 24 дана
Ана је недавно запратила Новака на Инстаграму, а он јој је лајковао објаву Ђоковић је читаво вече пио киселу воду, док је Ана уживала у вину О односу Ане Ивановић и Новака Ђоковића годинама се спекулише, а сада их је екипа… »

Вести дана »