Povezane vesti
Ana Ivanović i Novak Đoković zajedno u beogradskom provodu, nasmejani đuskaju, ljudi ne prestaju da ih gledaju, preslatki su…
Hello pre 1 sat
O tome da su Ana Ivanović i Novak Đoković u svađi, u medijima, kako domaćim, tako i stranim, svašta se moglo pročitati poslednjih godina. Međutim, kako se ni jedno ni drugo nikada po tom pitanju nisu oglašavali za medije, vatra oko njihovog sukoba bivala… »
"Izletelo mi je, hoćete li da me ubijete?" Jana besna na kolege zbog skandala sa ćerkom: "Neće više biti u mom životu"
Alo pre 1 sat
Nedavno su bile u centru skandala kada je pevačica pred kamerama odbrusila ćerki. Nedavno je video Jane Todorović i njene ćerke Kristine Todorovićkada joj je odbrusila pred novinarima postao viralan na društvenim mrežema, a u komentarima se danima… »
Majka joj rekla da nije za kamere, a ona maše ispred fotoaparata: Uhvatili smo Janu Todorović sa ćerkom nakon skandala: Jedan…
Blic pre 3 sata
Jana Todorović je stigla sa nastupa avionom u Beograd Pevačica je bila u centru pažnje zbog javne izjave upućene ćerki Kristini Ekipa "Blica" uhvatila je pevačicu Janu Todorović na aerodromu Nikola tesla kada se vraćala sa nastupa. Jana Todorović, bila… »
"Izletelo mi je, hoćete li da me ubijete?" Jana Todorović nakon što je odbrusila ćerki pred kamerama besna na kolege: Neće…
Kurir pre 2 sata
Nedavno je video Jane Todorović i njene ćerke Kristine Todorović kada joj je odbrusila pred novinarima postao viralan na društvenim mrežema, a u komentarima se danima raspravljalo o ispravnosti njene reakcije u javnosti. U polemiku su se uključile i… »
Posle 10 godina, pomirenje! Ana Ivanović i Novak Đoković sukobe ostavili iza sebe, a evo zbog čega su prekinuli prijateljstvo…
Story pre 9 sati
Pomirili se Ana Ivanović i Novak Đoković posle 10 godina Tenisku karijeru Ana Ivanović i Novak Đoković počeli su gotovo u isto vreme, a na svom putu ka teniskom vrhu postali su veoma bliski prijatelji. Ipak, nakon nekog vremena, njihov odnos zahladneo… »
Zašto su Ana Ivanović i Novak Đoković bili u svađi: Sinoć se provodili do jutra, a pričalo se da su zbog ovoga prekinuli…
Blic pre 10 sati
Ana nije prisustvovala Novakovoj svadbi, niti je Novak bio prisutan na njenoj, što je pridonelo pričama o svađi Jedno o drugom su oduvek imali samo reči hvale u javnosti Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića dugo je intrigirao javnost, a ekipa "Blica"… »
Novak: Ðoković i Ana Ivanović uhvaćeni zajedno u Beogradu Svetska ekskluziva! Provodili se do jutra, a šuškalo se da ne…
Blic pre 11 sati
Ana je nedavno zapratila Novaka na Instagramu, a on joj je lajkovao objavu Đoković je čitavo veče pio kiselu vodu, dok je Ana uživala u vinu O odnosu Ane Ivanović i Novaka Đokovića godinama se spekuliše, a sada ih je ekipa "Blica" uslikala kako se… »
Vesti dana »
Njujork Tajms o Dijani Hrka: „Neverovatna majka“ protestnog pokreta u Srbiji, štrajkuje glađu da osveti sina
Nedeljnik pre 3 satajoš 24 povezane
Vučić otkrio da li Srbija može da otkupi ruski deo NIS-a: "Ovo je naš plan"
Telegraf pre 15 minutajoš 113 povezane
Odbor za finansije podržao predlog budžeta za 2026; Mali: Poboljšanje standarda građana
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih