Povezane vesti
Traže zamenu: Zelenski leti?!
Pravda pre 6 sati
Ratne igre... Sjedinjene Američke Države aktivno traže zamenu za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i u Vašingtonu ugošćuju razne političare kijevskog režima u tu svrhu, izjavio je bivši ukrajinski premijer Nikola Azarov. "Znam da Amerikanci… »
Tajni pregovori u Vašingtonu: Zelenski sve bliži smeni?
Večernje novosti pre 8 sati
SJEDINjENE Američke Države aktivno traže zamenu za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i u Vašingtonu ugošćuju razne političare kijevskog režima u tu svrhu, izjavio je danas bivši ukrajinski premijer Nikola Azarov. Foto: Tanjug/AP - Znam da… »
Bivši ukrajinski premijer Azarov: SAD već aktivno traže zamenu za Zelenskog
RTV pre 9 sati
MOSKVA - Sjedinjene Američke Države aktivno traže zamenu za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i u Vašingtonu ugošćuju razne političare kijevskog režima u tu svrhu, izjavio je danas bivši ukrajinski premijer Nikola Azarov. "Znam da Amerikanci… »
"Amerikanci traže zamenu za: Zelenskog!" Oglasio se bivši premijer Ukrajine: "Razgovori se vode mesecima!"
Blic pre 9 sati
Bivši ukrajinski premijer Nikola Azarov tvrdi da su sastanci političara iz Kijeva sa SAD deo ovog procesa Korupcijski skandal u Ukrajini mogao bi da bude kraj političke karijere Volodimira Zelenskog "Sjedinjene Američke Države aktivno traže zamenu za… »
Tajni pregovori u Vašingtonu: Zelenski sve bliži smeni?
B92 pre 9 sati
Sjedinjene Američke Države aktivno traže zamenu za ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i u Vašingtonu ugošćuju razne političare kijevskog režima u tu svrhu, izjavio je danas bivši ukrajinski premijer Nikola Azarov. "Znam da Amerikanci aktivno… »
Vesti dana »
U stravičnoj nesreći u Ovćarsko-kablarskoj klisuri poginuo 19-godišnjak, majka i ćerka teško povređene
Morava info pre 25 minutajoš 41 povezana
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Fiskalni savet o budžetu: Nejasno poskupljenje velikih projekata i smanjenje troškova za rezerve nafte i gasa
Radio 021 pre 45 minutajoš 25 povezanih