Povezane vesti
Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba
BBC News 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »
Danas 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
NIN 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Južne vesti 16.11.2025
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »
Radio 021 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »
Vesti dana »
Tramp dozvolio mogućnost povlačenja američkih trupa iz Španije i Italije
Euronews pre 15 minutajoš 36 povezanih
Protest u Resniku zbog otmice opozicionog aktiviste koju su izveli članovi SNS (video)
Pravda pre 2 satajoš 25 povezanih
(Foto) ogromne gužve na izlazu iz Beograda: Saobraćajni haos, vozila mile, kilometarske kolone pred Prvi maj
Blic pre 6 satijoš 31 povezana
Velika šansa za Jokića i Nagetse: Minesota drastično oslabljena pred duel sa Denverom
Kurir pre 5 minutajoš 64 povezane