Povezane vesti
Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba
BBC News 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »
Danas 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Radio 021 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »
NIN 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Južne vesti 16.11.2025
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »
Vesti dana »
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 30 minutajoš 24 povezane
Modžtaba Hamnei: Ormuski moreuz ostaje zatvoren; Tramp: Rast cena nafte donosi zaradu SAD
RTS pre 14 minutajoš 64 povezane
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 2 satajoš 49 povezanih