Povezane vesti
Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba
BBC News pre 21 dana
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »
Danas pre 21 dana
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Radio 021 pre 21 dana
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »
NIN pre 21 dana
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Južne vesti pre 21 dana
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »
Vesti dana »
Konte je "namazaniji" taktičar od Spaletija, Hojlund je heroj, Juve kapitulirao na "Maradoni"
Sportske.net pre 18 minutajoš 114 povezane
Pokušan vojni puč, predsednik na sigurnom, pučisti tvrde: Uzeli smo nacionalnu televiziju!
Dnevnik pre 32 minutajoš 31 povezana
"Takva je politika kluba": Trener Partizana se oglasio zbog Lanetovog sina
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih