Povezane vesti
Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba
BBC News pre 9 sati
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »
Danas pre 8 sati
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Radio 021 pre 9 sati
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »
NIN pre 9 sati
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Južne vesti pre 9 sati
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »
Vesti dana »
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Od stava vlasti da "nema panike" do - "sve je izgubljeno": Kako je 10 meseci ćutanja dovelo do toga da moramo "da preplatimo NIS"
N1 Info pre 5 minutajoš 113 povezane