Povezane vesti

Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba

BBC News pre 9 sati
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »

Danas pre 8 sati
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »

Radio 021 pre 9 sati
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »

NIN pre 9 sati
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »

Južne vesti pre 9 sati
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »

Vesti dana »