Povezane vesti
Od vuka do vašeg ljubimca: Raznolikost pasa prati se još od kamenog doba
BBC News 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati… »
Danas 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Radio 021 16.11.2025
Nova studija sugeriše da je njihova evolucija počela mnogo ranije nego što smo mislili. Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji… »
NIN 16.11.2025
Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička transformacija od vuka do… »
Južne vesti 16.11.2025
Victoria Gill/BBC News Ako, kao i ja, imate razmaženog, lenjog psa koji uživa u poslasticama sa ukusom sira, činjenica da su preci vašeg ljubimca bili divlji predatori može delovati neshvatljivo. Ali, jedna nova studija sugeriše da je njihova fizička… »
Vesti dana »
Sijetl: Policija uhapsila osumnjičenog nakon pucnjave u kojoj je ubijeno troje ljudi
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
Kolone na granicama Ogromne gužve, kamioni čekaju više sati na ovim prelazima
Dnevnik pre 26 minutajoš 26 povezanih
Pre podne sunčani intervali, posle podne mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 41 minutajoš 18 povezanih
Brnabić za RTS: Ne očekujem da će Vladi biti izglasano nepoverenje, poslanici SNS-a stvoriće uslove za raspravu
RTS pre 6 minutajoš 10 povezanih