Povezane vesti

Sveštenik oslobođen za nesreću u kojoj je stradao đorđe (15): Kada dođe novembar požlim da legnem u zemlju i da me nema! Sada…

Sveštenik oslobođen za nesreću u kojoj je stradao đorđe (15): Kada dođe novembar požlim da legnem u zemlju i da me nema! Sada…

Kurir pre 1 sat
Kad dođe novembar poželim da legnemo u zemlju i muž i ja da se zatrpamo. Naš sin bi 16. novembra napunio 19 godina, i svi prethodni njegovi rođendani bili su teški, a ovaj je naročito, jer sada znam da nema pravde za smrt mog Đorđa. Ovim potresnim rečima… »
"Moje dete je mrtvo, ispada da je sam skočio na auto": Sveštenik oslobođen za nesreću u kojoj je poginuo Đorđe (15), njegovi…

"Moje dete je mrtvo, ispada da je sam skočio na auto": Sveštenik oslobođen za nesreću u kojoj je poginuo Đorđe (15), njegovi…

Blic pre 3 sata
Otac nastradalog Đorđa kaže da mu se sin javio da čeka autobus na stanici i da ga je on čekao da dođe, a onda su mu javili da je poginuo Veštaci su utvrdili da se sveštenik kretao brzinom manjom od dozvoljenog "Kad dođe novembar poželim da legnemo u… »
"Poželim da legnemo u zemlju i muž i ja": Ispovest majke stradalog Đorđa, sveštenik oslobođen krivice!

"Poželim da legnemo u zemlju i muž i ja": Ispovest majke stradalog Đorđa, sveštenik oslobođen krivice!

Telegraf pre 2 sata
Đorđe Radosavljević(15) iz Donje Ljuboviđe proslavio bi danas 19. rođendan. Umesto svećica, njegova porodica tri godine pali sveću na grobu, boreći se sa neizdrživim bolom i osećajem gorke nepravde, nakon što je dečaka januara 2022. godine na putu udario… »

Vesti dana »