Povezane vesti

Prijatelji i kolege o Žarku Lauševiću: Vlade Divac: "Imao sam želju da mu makar na kratko promenim način života"

Prijatelji i kolege o Žarku Lauševiću: Vlade Divac: "Imao sam želju da mu makar na kratko promenim način života"

Blic pre 13 sati
Promocija monografije o Žarku Lauševiću održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Knjiga osvetljava profesionalni i privatni život Žarka kroz sećanja kolega i prijatelja. Pred punom salom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu predstavljena je… »
Neispričane priče: Predstavljena monografija Žarko Laušević

Neispričane priče: Predstavljena monografija Žarko Laušević

BizLife pre 14 sati
Juče je pred punom salom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu predstavljena “ Monografija Žarko Laušević” u izdanju izdavačke kuće Hipatia, a suizdavač Filmski centar Srbije. Knjiga okuplja svedočanstva pedeset saradnika, kolega, i deset prijatelja… »
„Gledam tog najvećeg glumca koga sam u životu upoznao i mislim se, jesam li ga sad još više uvalio u problem?“: Dragan…

„Gledam tog najvećeg glumca koga sam u životu upoznao i mislim se, jesam li ga sad još više uvalio u problem?“: Dragan…

Danas pre 1 dan
„Monografija Žarko Laušević“ promovisana je ove subote u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu. Monografija je rezultat obimnog rada autora koji su pisali tekstove o pojedinim glumačkim segmentima ovog umetnika. Te tekstove prati više od pedeset sagovornika… »

Vesti dana »