Povezane vesti
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju! Didi J! – ekskluzivni intervju sa njom u današnjem Stars specijalu, od 15.00
Mondo 16.11.2025
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju. Svetska a naša Didi J, otvorila je vrata svog salona i otkrila sve detalje iz života u Srbiji ali i u Americi. Našeg novinara Ivana Gajića počastila je specijalnim tretmanom lica, koji je samo za Kurir televiziju prvi… »
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju! Didi J! – ekskluzivni intervju sa njom u današnjem Stars specijalu, od 15.00
Kurir 16.11.2025
Sočne i ekskluzivne priče očekuju vas i ove nedelje u Stars Specijalu uz naš neprikosnoveni dvojac - Oliviju Jontić i Ivana Kleuta. Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju. Svetska a naša Didi J, otvorila je vrata svog salona i otkrila sve detalje iz života… »
Vesti dana »
Stiže novi toplotni talas: U Srbiji danas do 33 stepena, narednih dana temperatura i do 37 stepeni
NIN pre 6 minutajoš 13 povezanih
Havarijska isključenja vode u Kragujevcu 4. septembra 2026.
iKragujevac pre 36 minutajoš 8 povezanih
Duga noć za vozače kamiona: Batrovci četiri, Sremska Rača dva sata, evo kakvo je stanje na ostalim graničnim prelazima
RINA pre 26 minutajoš 5 povezanih
Profesor FPN-a: Tvrdnje studenata o špijuniranju potvrdili eksperti, rasplet priče tek kada se vlast bude promenila
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane