Povezane vesti
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju! Didi J! – ekskluzivni intervju sa njom u današnjem Stars specijalu, od 15.00
Mondo 16.11.2025
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju. Svetska a naša Didi J, otvorila je vrata svog salona i otkrila sve detalje iz života u Srbiji ali i u Americi. Našeg novinara Ivana Gajića počastila je specijalnim tretmanom lica, koji je samo za Kurir televiziju prvi… »
Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju! Didi J! – ekskluzivni intervju sa njom u današnjem Stars specijalu, od 15.00
Kurir 16.11.2025
Sočne i ekskluzivne priče očekuju vas i ove nedelje u Stars Specijalu uz naš neprikosnoveni dvojac - Oliviju Jontić i Ivana Kleuta. Pravo sa MTV-ja na Kurir televiziju. Svetska a naša Didi J, otvorila je vrata svog salona i otkrila sve detalje iz života… »
Vesti dana »
Ljudi, šta je ovo! Drama u Zapadnoj Srbiji: Zaseda Štab za vanredne situacije
Telegraf pre 7 minutajoš 37 povezanih
Uhapšeno 26 osoba zbog korupcije i finansijskog kriminala u Nišu, Kraljevu i Novom Sadu
Glas juga pre 33 minutajoš 26 povezanih
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Ukrajinski kontraobaveštajci uhapsili sveštenika zbog navođenja ruskih udara na Odesu: Preti mu doživotni zatvor
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih