Povezane vesti
Stoka izazvala zastoj u saobraćaju Bez čobana izašla na sam kolovoz kod Zlatibora
Alo 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Hit snimak! Krave potpuno obustavile saobraćaj kod Zlatibora, nastao kolaps: Totalno ignorišu nervozne vozače
Telegraf 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Kolaps na putu, vozači trube: Čitava kolona automobila kod Zlatibora stoji i ne pomera se, a razlog je neočekivan
Blic 16.11.2025
Krave su se pojavile bez prisustva čobanina, samoinicijativno napustivši pašnjak Srećom, vozači nisu prelazili dozvoljenu brzinu, pa nije došlo do većih problema Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno… »
Šok na Zlatiboru: Na magistralnom putu stado krava izazvalo zastoj saobraćaja
Dnevnik 16.11.2025
ZLATIBOR: Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. „Nekih 500 metara nakon kružnog toka… »
Vesti dana »
Bronza sija kao zlato: Srbija srušila Poljsku i osvojila devetu evropsku medalju!
Hot sport pre 3 minutajoš 69 povezanih
Stiže sekundarni ciklon i donosi potpuni haos! Čubrilo najavio buran kraj leta: Prvo ćemo goreti na +38, a onda kreće strmoglavi pad za više od 20 stepen i ogromna količina kiše!
Blic pre 19 minutajoš 39 povezanih
Alternativa za Nemačku pobedila na istoku zemlje: Osvojili duplo više glasova od vladajućeg CDU
Nova pre 3 minutajoš 36 povezanih
Više požara aktivno u Republici Srpskoj: Najteža situacija na području Bileće
Večernje novosti pre 1 satjoš 40 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 74 povezane