Povezane vesti

Stoka izazvala zastoj u saobraćaju Bez čobana izašla na sam kolovoz kod Zlatibora

Stoka izazvala zastoj u saobraćaju Bez čobana izašla na sam kolovoz kod Zlatibora

Alo 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Hit snimak! Krave potpuno obustavile saobraćaj kod Zlatibora, nastao kolaps: Totalno ignorišu nervozne vozače

Hit snimak! Krave potpuno obustavile saobraćaj kod Zlatibora, nastao kolaps: Totalno ignorišu nervozne vozače

Telegraf 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Kolaps na putu, vozači trube: Čitava kolona automobila kod Zlatibora stoji i ne pomera se, a razlog je neočekivan

Kolaps na putu, vozači trube: Čitava kolona automobila kod Zlatibora stoji i ne pomera se, a razlog je neočekivan

Blic 16.11.2025
Krave su se pojavile bez prisustva čobanina, samoinicijativno napustivši pašnjak Srećom, vozači nisu prelazili dozvoljenu brzinu, pa nije došlo do većih problema Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno… »
Šok na Zlatiboru: Na magistralnom putu stado krava izazvalo zastoj saobraćaja

Šok na Zlatiboru: Na magistralnom putu stado krava izazvalo zastoj saobraćaja

Dnevnik 16.11.2025
ZLATIBOR: Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. „Nekih 500 metara nakon kružnog toka… »

Vesti dana »