Povezane vesti
Stoka izazvala zastoj u saobraćaju Bez čobana izašla na sam kolovoz kod Zlatibora
Alo 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Hit snimak! Krave potpuno obustavile saobraćaj kod Zlatibora, nastao kolaps: Totalno ignorišu nervozne vozače
Telegraf 16.11.2025
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Kolaps na putu, vozači trube: Čitava kolona automobila kod Zlatibora stoji i ne pomera se, a razlog je neočekivan
Blic 16.11.2025
Krave su se pojavile bez prisustva čobanina, samoinicijativno napustivši pašnjak Srećom, vozači nisu prelazili dozvoljenu brzinu, pa nije došlo do većih problema Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno… »
Šok na Zlatiboru: Na magistralnom putu stado krava izazvalo zastoj saobraćaja
Dnevnik 16.11.2025
ZLATIBOR: Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. „Nekih 500 metara nakon kružnog toka… »
Vesti dana »
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, postavljeni štandovi za Novu godinu
NIN pre 7 minutajoš 18 povezanih
Mijačić: Kurtijeva pobeda Srbima ne znači ništa dobro, neće biti iznenađenja u njegovoj politici
RTS pre 17 minutajoš 31 povezana
"U veoma bliskoj budućnosti": Peskov najavio novi telefonski razgovor između Putina i Trampa
Večernje novosti pre 7 minutajoš 40 povezanih