Povezane vesti
Stoka izazvala zastoj u saobraćaju Bez čobana izašla na sam kolovoz kod Zlatibora
Alo pre 4 sati
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Hit snimak! Krave potpuno obustavile saobraćaj kod Zlatibora, nastao kolaps: Totalno ignorišu nervozne vozače
Telegraf pre 5 sati
Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. - Nekih 500 metara nakon kružnog toka koji vodi u… »
Kolaps na putu, vozači trube: Čitava kolona automobila kod Zlatibora stoji i ne pomera se, a razlog je neočekivan
Blic pre 6 sati
Krave su se pojavile bez prisustva čobanina, samoinicijativno napustivši pašnjak Srećom, vozači nisu prelazili dozvoljenu brzinu, pa nije došlo do većih problema Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno… »
Šok na Zlatiboru: Na magistralnom putu stado krava izazvalo zastoj saobraćaja
Dnevnik pre 7 sati
ZLATIBOR: Na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš, nedaleko od petlje na samom ulazu u naseljeno mesto Zlatibor, došlo je do zastoja u saobraćaju koji su izazvale krave kada su sa pašnjaka izašle na sam kolovoz. „Nekih 500 metara nakon kružnog toka… »
Vesti dana »
Majka i ćerka (7) teško povređene, poginuo mladić (19): Oglasila se čačanska bolnica o stanju porodice povređene u sudaru kod Kablara
Nova pre 2 satajoš 41 povezana
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 4 satijoš 24 povezane