Povezane vesti
Jedva preživela operaciju, javile se komplikacije! Naša pevačica (39) bila u teškom stanju, a sada pokazala ožiljak
Alo pre 4 sati
Prisetila se bolnog životnom perioda, te otkrila da i dalje ima ožiljak na stomaku. Indi Aradinović je nedavno podvrgnuta operaciji želuca koju je jedva preživela budući da su se javile komplikacije. Sada se prisetila bolnog životnom perioda, te otkrila… »
(Video) "jedva sam preživela": Indira (39) pokazala ožiljak na stomaku: Uhvatili smo je na aerodromu, srela se slučajno sa…
Blic pre 4 sati
Komentarisala je koleginicu Indiru Radić, te je otkrila da li bi sa njom želela duet Progovorila o ljubavnom životu svoje sestre Edite, te joj se njen novi dečko dopada Pevačica Indira Aradinović pojavila se danas posle tezge na beogradskom aerodromu, a… »
"Jedva sam preživela" Indi pokazala ožiljak na stomaku, pa iskreno o ratu Kije i Kaće Živković: "Mora tako..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Indi Aradinović pojavila se danas na aerodromu "Nikola Tesla" nakon nastupa, a mi smo je "uhvatili" u opuštenom izdanju pri povratku kući. Indi je pokazala veliki ožiljak na stomaku, koji ponosno nosi, podsećajući na operaciju želuca i teške… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u udesu kod Ovčarsko-kablarske klisure! Majka i ćerka teško povređene, prizori kod manastira jezivi (foto)
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Vučić otkrio da li Srbija može da otkupi ruski deo NIS-a: "Ovo je naš plan"
Telegraf pre 14 minutajoš 113 povezane
Fiskalni savet o budžetu: Nejasno poskupljenje velikih projekata i smanjenje troškova za rezerve nafte i gasa
Radio 021 pre 45 minutajoš 25 povezanih