Повезане вести

(Видео) "једва сам преживела": Индира (39) показала ожиљак на стомаку: Ухватили смо је на аеродрому, срела се случајно са…

(Видео) "једва сам преживела": Индира (39) показала ожиљак на стомаку: Ухватили смо је на аеродрому, срела се случајно са…

Блиц 16.11.2025
Коментарисала је колегиницу Индиру Радић, те је открила да ли би са њом желела дует Проговорила о љубавном животу своје сестре Едите, те јој се њен нови дечко допада Певачица Индира Арадиновић појавила се данас после тезге на… »
Једва преживела операцију, јавиле се компликације! Наша певачица (39) била у тешком стању, а сада показала ожиљак

Једва преживела операцију, јавиле се компликације! Наша певачица (39) била у тешком стању, а сада показала ожиљак

Ало 16.11.2025
Присетила се болног животном периода, те открила да и даље има ожиљак на стомаку. Инди Арадиновић је недавно подвргнута операцији желуца коју је једва преживела будући да су се јавиле компликације. Сада се присетила болног… »
"Једва сам преживела" Инди показала ожиљак на стомаку, па искрено о рату Кије и Каће Живковић: "Мора тако..."

"Једва сам преживела" Инди показала ожиљак на стомаку, па искрено о рату Кије и Каће Живковић: "Мора тако..."

Телеграф 16.11.2025
Певачица Инди Арадиновић појавила се данас на аеродрому "Никола Тесла" након наступа, а ми смо је "ухватили" у опуштеном издању при повратку кући. Инди је показала велики ожиљак на стомаку, који поносно носи, подсећајући на… »

Вести дана »