Povezane vesti

"On je za mene bio loš ljubavnik" Atina Ferari otkrila detalje o odnosu sa Miletom Kitićem, pa šokirala javnost: Mene je samo…

"On je za mene bio loš ljubavnik" Atina Ferari otkrila detalje o odnosu sa Miletom Kitićem, pa šokirala javnost: Mene je samo…

Kurir pre 3 sata
Starleta Atina Ferari otkrila je da je imala intimne odnose sa pevačem Miletom Kitićem, priznavši da nije imala pozitivno iskustvo s njim. Kontraverzna starleta istakla je da se zbog svega kaje, a za to je delimično kriv alkohol. Mile nije jedini poznati… »
Izvređala Acu Lukasa, sad progovorila o intimnim odnosima s ovim pevačem: "Nula od ljubavnika, bila sam pijana"

Izvređala Acu Lukasa, sad progovorila o intimnim odnosima s ovim pevačem: "Nula od ljubavnika, bila sam pijana"

Mondo pre 4 sati
Folker Aca Lukas nedavno se našao na meti skandaloznih komentara nekadašnje učesnice rijalitija Parovi Atine Ferari, koja ga u poslednje vreme spominje u negativnom kontekstu. Sada je na njegovo mesto došao njegov stariji kolega, folker Mile Kitić… »
"Nula je od ljubavnika" Atina Ferari tvrdi da je bila sa Miletom Kitićem: Bilo smo pijani, jako loše iskustvo!

"Nula je od ljubavnika" Atina Ferari tvrdi da je bila sa Miletom Kitićem: Bilo smo pijani, jako loše iskustvo!

Telegraf pre 5 sati
Atina Ferari ne prestaje da šokira javnost o svom privatnom životu, te sada zvrdi da je bila untimna sa pevačem Miletom Kitićem. Starleta je otkrila da nije bilo pozitivno iskustvo i da se zbog svega kaje. Delimično, kako priznaje, za situaciju je kriv… »
"Ja mlada i zgodna, a on deda.: Nula je od ljubavnika" Starleta tvrdi da je bila intimna sa Miletom Kitićem: "Bila sam pijana…

"Ja mlada i zgodna, a on deda.: Nula je od ljubavnika" Starleta tvrdi da je bila intimna sa Miletom Kitićem: "Bila sam pijana…

Blic pre 5 sati
Govorila je o Miletovom braku sa Martom Savić Podelila je priču o svom prijateljstvu sa pevačem Acom Lukasom. Starleta Atina Ferari ne prestaje da šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosu sa poznatim muškarcima. Ona je sada iznela tvrdnje da je bila… »

Vesti dana »