Povezane vesti

"Bezdinarković, nema ni auto, mali želi da bude poznat": Slađa Poršelina oplela po rođenom bratu Breskvice: "Molio me je da…

"Bezdinarković, nema ni auto, mali želi da bude poznat": Slađa Poršelina oplela po rođenom bratu Breskvice: "Molio me je da…

Blic pre 5 sati
Ona tvrdi da ju je Mateja molio za poziv na njen rođendan i da je bio prisutan bez poklona. Slađa je izjavila da Mateja pokušava da stekne popularnost koristeći njeno ime. Starleta Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, žestoko je oplela po Mateji… »
"Nema auto, nema para, dvojka je" Slađa Poršelina tvrdi da je Breskvičin brat bio opsednut njom: Pisao mi je da je zaljubljen…

"Nema auto, nema para, dvojka je" Slađa Poršelina tvrdi da je Breskvičin brat bio opsednut njom: Pisao mi je da je zaljubljen…

Kurir pre 7 sati
Brat naše popularne pevačice, Breskvice, nedavno se pojavio na rođendanu kod Slađe Poršaline, a svojim prisnim odnosom zbunili su javnost. Ubrzo je pevačicin brat osuo drvlje i kamenje po starleti, a onda se sada oglasila i objavila dokaze na kojima se… »
Breskvicin brat izblamirao starletu: Isplivale slike iz provoda, on je demantovao i ponizio za sve pare

Breskvicin brat izblamirao starletu: Isplivale slike iz provoda, on je demantovao i ponizio za sve pare

Mondo pre 12 sati
Bivša rijaliti učesnica Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, nedavno je proslavila rođendan.Na slavlju se našao i Mateja Ignjatović, inače brat poznate pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, što je zbunilo mnoge. Na video snimku koji kruži… »
Kakav blam! Breskvičin brat oštro demantovao starletu, pa ismejao njenu rođendansku proslavu: Isplivali snimci kako se ljube…

Kakav blam! Breskvičin brat oštro demantovao starletu, pa ismejao njenu rođendansku proslavu: Isplivali snimci kako se ljube…

Kurir pre 13 sati
Matija Ignjatović, brat popularne mlade pevačice Breskvice, oglasio se nakon što su isplivali snimci da je bio na rođendanu starlete Slađe Poršeline. Kako on kaže, on ni ne zna odakle on na tom rođendanu - Ja sam bio pozvan na taj rođendan, ne znam… »

Vesti dana »