Povezane vesti

Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a razlika u godinama između njega i Anastasije nije zanemarljiva

Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a razlika u godinama između njega i Anastasije nije zanemarljiva

Story 16.11.2025
Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a tim povodom pažnja javnosti još jednom je usmerena na njega i njegovu suprugu Anastasiju, s kojom već godinama uživa u skladnoj i harmoničnoj ljubavi. Reprezentativac Srbije i fudbaler Sevilje od ranog jutra… »
Anastasija najnovijim fotografijama i dirljivom porukom čestitala suprugu 34. rođendan: Dragi Bog mi te je poslao u život

Anastasija najnovijim fotografijama i dirljivom porukom čestitala suprugu 34. rođendan: Dragi Bog mi te je poslao u život

Hello 16.11.2025
Anastasija Ražnatović i ove godine odlučila je da svom suprugu Nemanji Gudelju i javno čestita rođendan. Nemanja puni 34 godine i od ponoći prima prelepe želje i čestitike sa svih strana sveta. Ipak, ona najposebnija upravo je osvanula na društvenim… »
"Dragi Bog mi te je poslao": Cecina ćerka ne može da sakrije sreću, objavila sve javno

"Dragi Bog mi te je poslao": Cecina ćerka ne može da sakrije sreću, objavila sve javno

Mondo 16.11.2025
Anastasija Ražnatović oglasila se na Instagramu i uputila emotivnu poruku svom suprugu, fudbaleru Nemanji Gudelju, koji danas slavi 34. rođendan. Pevačica se dirljivim rečima zahvalila partneru na ljubavi i podršci. "Molim te oprosti mi, ne mogu da… »
Olivera Gudelj u kupaćem kostimu! Da li može priji Ceci stati na crtu? Isplivalale fotke sa jahte, Nemanjina majka gori kako…

Olivera Gudelj u kupaćem kostimu! Da li može priji Ceci stati na crtu? Isplivalale fotke sa jahte, Nemanjina majka gori kako…

Kurir 16.11.2025
Majka Nemnje Gudelja, Olivera Gudelj po prvi put objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. Ona, ćerka Vanja, sinovi Nemanja i Dragiša pozirali su na jahti, a tom prilikom svi su mogli da vide kako je Olivera u top formi u kupaćem kostimu. Mnogi su… »
Majka Nemanje Gudelja grmi u kupaćem kostimu: Pokazala top formu na jahti: O njenom izgledu se danima pričalo

Majka Nemanje Gudelja grmi u kupaćem kostimu: Pokazala top formu na jahti: O njenom izgledu se danima pričalo

Blic 16.11.2025
Anastasija Ražnatović slavi rođendan svog muža Nemanje Gudelja Njih dvoje žive zajedno u Sevilji i često dele zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Anastasija Ražnatović danas slavi 34. rođendan svog muža, fudbalera Nemanje Gudelja. Anastasija i… »
Slavlje u domu Anastasije i gudelja: Ona se oglasila nikad emotivnija: "Ne mogu da prestati da te volim, činiš me najsrećnijom…

Slavlje u domu Anastasije i gudelja: Ona se oglasila nikad emotivnija: "Ne mogu da prestati da te volim, činiš me najsrećnijom…

Blic 16.11.2025
Par naglašava važnost vere u njihovom životu i u svom braku. On je nedavno otkrio kako gleda na odnos muža i žena Muž Anastasije Ražnatović, fudbaler Nemanja Gudelj, danas proslavlja 34. rođendan. Njemu se Anastasija tim povodom javno obratila emotivnim… »
Sreća u domu Anastasije i gudelja! Ražnatovićeva se oglasila i obratila se mužu: Molim te oprosti mi, ne mogu prestati da te…

Sreća u domu Anastasije i gudelja! Ražnatovićeva se oglasila i obratila se mužu: Molim te oprosti mi, ne mogu prestati da te…

Kurir 16.11.2025
Anastasija Ražnatović oglasila se na društvenoj mreži Instagram, pa se obratila svom suprugu. Nemanja Gudelj danas proslavlja 34. rođendan, a njegova supruga mu se obratila prelepim rečima. - Molim te oprosti mi, ne mogu da prestati da te volim. Srećan… »
Slavlje u porodici Gudelj! Anastasija se nikad srećnija oglasila radosnim vestima, čestitke se samo nižu!

Slavlje u porodici Gudelj! Anastasija se nikad srećnija oglasila radosnim vestima, čestitke se samo nižu!

Telegraf 16.11.2025
Fudbaler Nemanja Gudelj, muž Anastasije Ražnatović, danas slavi 34. rođendan, a pevačica mu se tim povodom javno obratila emotivnom porukom. Anastasija je na društvenim mrežama podelila niz zajedničkih fotografija i iskreno mu poručila koliko joj znači… »

Vesti dana »