Повезане вести
Немања Гудељ данас слави 34. рођендан, а разлика у годинама између њега и Анастасије није занемарљива
Стори пре 21 дана
Немања Гудељ данас слави 34. рођендан, а тим поводом пажња јавности још једном је усмерена на њега и његову супругу Анастасију, с којом већ годинама ужива у складној и хармоничној љубави. Репрезентативац Србије и фудбалер… »
Анастасија најновијим фотографијама и дирљивом поруком честитала супругу 34. рођендан: Драги Бог ми те је послао у живот
Хелло пре 21 дана
Анастасија Ражнатовић и ове године одлучила је да свом супругу Немањи Гудељу и јавно честита рођендан. Немања пуни 34 године и од поноћи прима прелепе жеље и честитике са свих страна света. Ипак, она најпосебнија управо је… »
Оливера Гудељ у купаћем костиму! Да ли може прији Цеци стати на црту? Испливалале фотке са јахте, Немањина мајка гори како…
Курир пре 21 дана
Мајка Немње Гудеља, Оливера Гудељ по први пут објавила је фотографију у купаћем костиму. Она, ћерка Вања, синови Немања и Драгиша позирали су на јахти, а том приликом сви су могли да виде како је Оливера у топ форми у… »
"Драги Бог ми те је послао": Цецина ћерка не може да сакрије срећу, објавила све јавно
Мондо пре 21 дана
Анастасија Ражнатовић огласила се на Инстаграму и упутила емотивну поруку свом супругу, фудбалеру Немањи Гудељу, који данас слави 34. рођендан. Певачица се дирљивим речима захвалила партнеру на љубави и подршци. "Молим те… »
Мајка Немање Гудеља грми у купаћем костиму: Показала топ форму на јахти: О њеном изгледу се данима причало
Блиц пре 21 дана
Анастасија Ражнатовић слави рођендан свог мужа Немање Гудеља Њих двоје живе заједно у Севиљи и често деле заједничке тренутке на друштвеним мрежама. Анастасија Ражнатовић данас слави 34. рођендан свог мужа, фудбалера Немање… »
Славље у дому Анастасије и гудеља: Она се огласила никад емотивнија: "Не могу да престати да те волим, чиниш ме најсрећнијом…
Блиц пре 21 дана
Пар наглашава важност вере у њиховом животу и у свом браку. Он је недавно открио како гледа на однос мужа и жена Муж Анастасије Ражнатовић, фудбалер Немања Гудељ, данас прославља 34. рођендан. Њему се Анастасија тим поводом… »
Срећа у дому Анастасије и гудеља! Ражнатовићева се огласила и обратила се мужу: Молим те опрости ми, не могу престати да те…
Курир пре 21 дана
Анастасија Ражнатовић огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм, па се обратила свом супругу. Немања Гудељ данас прославља 34. рођендан, а његова супруга му се обратила прелепим речима. - Молим те опрости ми, не могу да… »
Славље у породици Гудељ! Анастасија се никад срећнија огласила радосним вестима, честитке се само нижу!
Телеграф пре 21 дана
Фудбалер Немања Гудељ, муж Анастасије Ражнатовић, данас слави 34. рођендан, а певачица му се тим поводом јавно обратила емотивном поруком. Анастасија је на друштвеним мрежама поделила низ заједничких фотографија и искрено му… »
Вести дана »
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 17 минутајош 37 повезаних