Povezane vesti

Anastasija najnovijim fotografijama i dirljivom porukom čestitala suprugu 34. rođendan: Dragi Bog mi te je poslao u život

Anastasija najnovijim fotografijama i dirljivom porukom čestitala suprugu 34. rođendan: Dragi Bog mi te je poslao u život

Hello pre 2 sata
Anastasija Ražnatović i ove godine odlučila je da svom suprugu Nemanji Gudelju i javno čestita rođendan. Nemanja puni 34 godine i od ponoći prima prelepe želje i čestitike sa svih strana sveta. Ipak, ona najposebnija upravo je osvanula na društvenim… »
Olivera Gudelj u kupaćem kostimu! Da li može priji Ceci stati na crtu? Isplivalale fotke sa jahte, Nemanjina majka gori kako…

Olivera Gudelj u kupaćem kostimu! Da li može priji Ceci stati na crtu? Isplivalale fotke sa jahte, Nemanjina majka gori kako…

Kurir pre 3 sata
Majka Nemnje Gudelja, Olivera Gudelj po prvi put objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. Ona, ćerka Vanja, sinovi Nemanja i Dragiša pozirali su na jahti, a tom prilikom svi su mogli da vide kako je Olivera u top formi u kupaćem kostimu. Mnogi su… »
"Dragi Bog mi te je poslao": Cecina ćerka ne može da sakrije sreću, objavila sve javno

"Dragi Bog mi te je poslao": Cecina ćerka ne može da sakrije sreću, objavila sve javno

Mondo pre 3 sata
Anastasija Ražnatović oglasila se na Instagramu i uputila emotivnu poruku svom suprugu, fudbaleru Nemanji Gudelju, koji danas slavi 34. rođendan. Pevačica se dirljivim rečima zahvalila partneru na ljubavi i podršci. "Molim te oprosti mi, ne mogu da… »
Majka Nemanje Gudelja grmi u kupaćem kostimu: Pokazala top formu na jahti: O njenom izgledu se danima pričalo

Majka Nemanje Gudelja grmi u kupaćem kostimu: Pokazala top formu na jahti: O njenom izgledu se danima pričalo

Blic pre 3 sata
Anastasija Ražnatović slavi rođendan svog muža Nemanje Gudelja Njih dvoje žive zajedno u Sevilji i često dele zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Anastasija Ražnatović danas slavi 34. rođendan svog muža, fudbalera Nemanje Gudelja. Anastasija i… »
Slavlje u domu Anastasije i gudelja: Ona se oglasila nikad emotivnija: "Ne mogu da prestati da te volim, činiš me najsrećnijom…

Slavlje u domu Anastasije i gudelja: Ona se oglasila nikad emotivnija: "Ne mogu da prestati da te volim, činiš me najsrećnijom…

Blic pre 5 sati
Par naglašava važnost vere u njihovom životu i u svom braku. On je nedavno otkrio kako gleda na odnos muža i žena Muž Anastasije Ražnatović, fudbaler Nemanja Gudelj, danas proslavlja 34. rođendan. Njemu se Anastasija tim povodom javno obratila emotivnim… »
Sreća u domu Anastasije i gudelja! Ražnatovićeva se oglasila i obratila se mužu: Molim te oprosti mi, ne mogu prestati da te…

Sreća u domu Anastasije i gudelja! Ražnatovićeva se oglasila i obratila se mužu: Molim te oprosti mi, ne mogu prestati da te…

Kurir pre 4 sati
Anastasija Ražnatović oglasila se na društvenoj mreži Instagram, pa se obratila svom suprugu. Nemanja Gudelj danas proslavlja 34. rođendan, a njegova supruga mu se obratila prelepim rečima. - Molim te oprosti mi, ne mogu da prestati da te volim. Srećan… »
Slavlje u porodici Gudelj! Anastasija se nikad srećnija oglasila radosnim vestima, čestitke se samo nižu!

Slavlje u porodici Gudelj! Anastasija se nikad srećnija oglasila radosnim vestima, čestitke se samo nižu!

Telegraf pre 4 sati
Fudbaler Nemanja Gudelj, muž Anastasije Ražnatović, danas slavi 34. rođendan, a pevačica mu se tim povodom javno obratila emotivnom porukom. Anastasija je na društvenim mrežama podelila niz zajedničkih fotografija i iskreno mu poručila koliko joj znači… »
Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a znate li da razlika u godinama između njega i Anastasije uopšte nije mala

Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a znate li da razlika u godinama između njega i Anastasije uopšte nije mala

Story pre 5 sati
Nemanja Gudelj danas slavi 34. rođendan, a tim povodom pažnja javnosti još jednom je usmerena na njega i njegovu suprugu Anastasiju, s kojom već godinama uživa u skladnoj i harmoničnoj ljubavi. Reprezentativac Srbije i fudbaler Sevilje od ranog jutra… »

Vesti dana »