Povezane vesti
Evroliga, NBA i FIBA zajedno? San o nepodeljenoj ligi sa 30 klubova
Danas pre 5 sati
Evroliga ima veliku gledanost, ali novčano nije isplativa i sve više se priča o ulasku NBA lige i stvranju novog takmičenja na Starom kontinentu. Trener Hapoela Dimitris Itudis koji ima i konkretan predlog kako da se Evroliga reformiše. – Moj san je da… »
San ili java? Evroliga, FIBA i NBA za istim stolom
Sport klub pre 6 sati
Dimitris Itudis sanja scenario koji deluje nemoguće, bar u ovom trenutku. Proslavljeni grčki stručnjak ne bi imao ništa protiv novog, masovnijeg evropskog takmičenja koje bi objedinilo ideje Evrolige, FIBA i NBA. „Moj san je da svi sedimo za istim stolom… »
Itudis: "Moj san je da imamo Evroligu - sa 30 timova"
B92 pre 10 sati
Grčki trener Dimitris Itudis govorio je o svom timu Hapoelu, koji je trenutno najveći hit Evrolige. Ekipa iz Tel Aviva trenutno deli prvo mesto sa Crvenom zvezdom, a Itudis je govorio u odličnom startu sa ekipom koju je preuzeo na polovini prethodne… »
Vesti dana »
Aleksandar Stanković kao otac Dejan: Mladi fudbaler na identičan način postigao prvenac za reprezentaciju (video)
Večernje novosti pre 5 minutajoš 100 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Đuričin: Srbija u prelomnom trenutku po pitanju NIS-a, energetska sigurnost prioritet
Politika pre 30 minutajoš 125 povezanih