Povezane vesti
"Majku sam poslednji put videla u sanduku preko video poziva": Bilja Jevtić nije bila na sahrani, pevačica tada pozvala…
Blic pre 5 sati
U emisiji je otvoreno pričala je o tome kako se nakon sahrane oprostila od majke Put nije mogla da odloži, te je to bilo presudno da se ne pojavi na pogrebnoj ceremoniji Pevačica Biljana Jevtić trenutno je razdvojena od supruga Ace Ilića, koji je na… »
Biljana Jevtić nije otišla na sahranu svoje majke: Potresna ispovest pevačice, na ivici suza otkrila razlog
Mondo pre 6 sati
Biljana Jevtić trenutno je razdvojena od svog supruga Ace Ilića jer se on nalazi na turneji u Australiji. Pevačica je u jednoj emisiji progovorila kako im prolaze dani dok su razdvojeni, a dotakla se i teškog perioda. "Mi smo super, nismo se razišli kao… »
Biljana Jevtić nije otišla na sahranu svoje majke: Otkrila i razlog koji će vam naterati suze na oči
Kurir pre 10 sati
Biljana Jevtić trenutno je razdvojena od svog supruga Ace Ilića jer se on nalazi na turneji u Australiji. Pevačica je u emisiji "Premijera vikend specijal" govorila kako im prolaze dani dok su razdvojeni. - Mi smo super, nismo se razišli kao što se piše… »
Vesti dana »
(Foto) Anis ubio Aldinu jer ga je: Ostavila?! Novi detalji stravičnog zločina u Mostaru: Konstantno joj pretio, a onda je upucao kada je krenula na fitnes
Blic pre 1 satjoš 3 povezane