Повезане вести
(Видео) "имам своје разлоге": Саша Ковачевић открио да ли га је Емина Јаховић звала на концерт, а ево и да ли је жели на свом…
Блиц пре 23 дана
Саша и Емина имају заједничку песму "Још ти се надам" Хит је снимљен пре више од деценије, али се и данас слуша Певач Саша Ковачевић слетео је данас на аеродром Никола Тесла после наступа, а екипа Блица затекла је певача док се… »
Разлози су пословно-приватни: Зашто Саша Ковачевић није био гост на Еминином концерту
Стори пре 23 дана
Певачица Емина Јаховић је недавно одржала спектакуларни концерт пред домаћом публиком, која је уживала у њеним хитовима. На бини је извела бројне колеге, али је многе изненадило то што међу гостима није био Саша Ковачевић, с… »
Саша Ковачевић одлучио да прекине ћутање: Открио све о свађи са Емином Јаховић и зашто није био на концерту
Мондо пре 22 дана
Певачица Емина Јаховић одржала је недавно спектакуларан концерт у Сава Центру. Иако су се на бини нашле бројне колеге с којима је снимила дуете, многе је изненадило што се међу гостима није нашао Саша Ковачевић. Доста се… »
"Није ово први пут!" Саша Ковачевић открио зашто није био гост на концерту Емине Јаховић: Имам своје разлоге...
Курир пре 22 дана
Певач Саша Ковачевић открио је због чега се није појавио на концерту певачице Емине Јаховић, иако је наводно био позван. Након констатације новинарке да је позив добио, али га није прихватио, Саша, који се недавно верио, кратко… »
"Ако сам..." Реља открио зашто је обрисао спот са Наташом: Репер признаје ко боље вози он или Николија
Телеграф пре 22 дана
Реља Поповић ових дана је у жижи јавности након што се на друштвеним мрежама повела дискусија о томе да је обрисао спот за дуетску песму коју је снимио са Наташом Беквалац. Певач се тим поводом до сада није изјашњавао а данас… »
"Није ово први пут..." Саша Ковачевић открио да ли је био позван на концерт Емине Јаховић "Имам своје разлоге"
Телеграф пре 22 дана
Саша Ковачевић је данас долетео на аеродром Никола Тесла где га је наша екипа дочекала, након једног од његових наступа током викенда. Певач је био расположен али је застао на кратко да прокоментарише чињеницу да се није… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 9 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 29 минутајош 25 повезаних
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 54 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 10 минутајош 44 повезане