Povezane vesti

Razlozi su poslovno-privatni: Zašto Saša Kovačević nije bio gost na Emininom koncertu

Razlozi su poslovno-privatni: Zašto Saša Kovačević nije bio gost na Emininom koncertu

Story pre 1 dan
Pevačica Emina Jahović je nedavno održala spektakularni koncert pred domaćom publikom, koja je uživala u njenim hitovima. Na bini je izvela brojne kolege, ali je mnoge iznenadilo to što među gostima nije bio Saša Kovačević, s kojim pvačica ima jedan od… »
Saša Kovačević odlučio da prekine ćutanje: Otkrio sve o svađi sa Eminom Jahović i zašto nije bio na koncertu

Saša Kovačević odlučio da prekine ćutanje: Otkrio sve o svađi sa Eminom Jahović i zašto nije bio na koncertu

Mondo pre 2 sata
Pevačica Emina Jahović održala je nedavno spektakularan koncert u Sava Centru. Iako su se na bini našle brojne kolege s kojima je snimila duete, mnoge je iznenadilo što se među gostima nije našao Saša Kovačević. Dosta se spekulisalo u kakvim su odnosima… »
"Nije ovo prvi put!" Saša Kovačević otkrio zašto nije bio gost na koncertu Emine Jahović: Imam svoje razloge...

"Nije ovo prvi put!" Saša Kovačević otkrio zašto nije bio gost na koncertu Emine Jahović: Imam svoje razloge...

Kurir pre 2 sata
Pevač Saša Kovačević otkrio je zbog čega se nije pojavio na koncertu pevačice Emine Jahović, iako je navodno bio pozvan. Nakon konstatacije novinarke da je poziv dobio, ali ga nije prihvatio, Saša, koji se nedavno verio, kratko je prokomentarisao: -… »
(Video) "imam svoje razloge": Saša Kovačević otkrio da li ga je Emina Jahović zvala na koncert, a evo i da li je želi na svom…

(Video) "imam svoje razloge": Saša Kovačević otkrio da li ga je Emina Jahović zvala na koncert, a evo i da li je želi na svom…

Blic pre 6 sati
Saša i Emina imaju zajedničku pesmu "Još ti se nadam" Hit je snimljen pre više od decenije, ali se i danas sluša Pevač Saša Kovačević sleteo je danas na aerodrom Nikola Tesla posle nastupa, a ekipa Blica zatekla je pevača dok se vraćao kući. On nam je… »
"Nije ovo prvi put..." Saša Kovačević otkrio da li je bio pozvan na koncert Emine Jahović "Imam svoje razloge"

"Nije ovo prvi put..." Saša Kovačević otkrio da li je bio pozvan na koncert Emine Jahović "Imam svoje razloge"

Telegraf pre 8 sati
Saša Kovačević je danas doleteo na aerodrom Nikola Tesla gde ga je naša ekipa dočekala, nakon jednog od njegovih nastupa tokom vikenda. Pevač je bio raspoložen ali je zastao na kratko da prokomentariše činjenicu da se nije pojavio na koncertu Emine… »
"Ako sam..." Relja otkrio zašto je obrisao spot sa Natašom: Reper priznaje ko bolje vozi on ili Nikolija

"Ako sam..." Relja otkrio zašto je obrisao spot sa Natašom: Reper priznaje ko bolje vozi on ili Nikolija

Telegraf pre 8 sati
Relja Popović ovih dana je u žiži javnosti nakon što se na društvenim mrežama povela diskusija o tome da je obrisao spot za duetsku pesmu koju je snimio sa Natašom Bekvalac. Pevač se tim povodom do sada nije izjašnjavao a danas ga je naša ekipa snimila… »

Vesti dana »