Povezane vesti
Protest u Strazburu: Albanci brane bivše vođe tzv. OVK optužene za ratne zločine
Euronews pre 4 sati
Ispred Generalne skupštine Saveta Evrope u Strazburu održan je protest Albanaca u znak podrške bivšim vođama tzv. OVK kojima se sudi pred Specijalizovanim većima tzv Kosova u Hagu za ratne zločine. Okupljeni Albanci nosili su zastave Albanije… »
Sramno u Strazburu održan protest podrške Albanaca bivšim vođama tzv. Ovk
Telegraf pre 4 sati
Ispred Generalne skupštine Saveta Evrope u Strazburu održan je protest Albanaca u znak podrške bivšim vođama tzv. OVK kojima se sudi pred Specijalizovanim većima tzv Kosova u Hagu za ratne zločine. Okupljeni Albanci nosili su zastave Albanije… »
Haos u Strazburu! Protest podrške bivšim vođama OVK ispred Saveta Evrope Čula se vika i skandiranje
Alo pre 5 sati
Protest u Strazburu protiv suđenja bivšim liderima Oslobodilačke vojske Kosova u Hagu
Slobodna Evropa pre 9 sati
Nakon protesta u nekoliko različitih evropskih gradova, sada su pritužbe protiv suđenja bivšim čelnicima Oslobodilačke vojske Kosova(OVK) upućene iz Strazbura, u Francuskoj, ispred parlamentarne skupštine Vijeća Evrope. Cilj protesta, koji su… »
Vesti dana »
Ko je Aleksandar Stanković, budući lider Srbije? Dejanov sin, a Veljkov najveći zadatak
Mondo pre 7 minutajoš 120 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 8 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
"Jednostavno, mi nemamo izbora": Siniša Mali o sankcijama NIS-u: "Rusi nisu sa nama tražili rešenje!"
Blic pre 7 minutajoš 126 povezanih