Povezane vesti
Brodolom kod San Dijega: Četvoro mrtvih, traga se za preživelima: "Nije jasno odakle su došli"
Blic pre 5 sati
Obalska straža intervenisala je na mestu nesreće i nastavila potragu za preživelima Jedna osoba je privedena na mestu događaja Četiri osobe su poginule, a četiri su povređene kada se u vodama Pacifika nadomak obale San Dijega prevrnuo čamac koji je po… »
Četiri osobe stradale u brodolomu kod San Dijega
Politika pre 5 sati
Agenti pogranične policije su obavestili Obalsku stražu oko 23.40 da se ribarski čamac koji pokrecće jedan motor prevrnuo. Četiri osobe su poginule, a četiri su povređene kada se u vodama Pacifika nadomak obale San Dijega prevrnuo čamac koji je po svemu… »
Vesti dana »
Italijani na kolenima, Haland za istoriju, Norvežani na SP posle skoro tri decenije!
Sportske.net pre 22 minutajoš 120 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrki: Postala simbol protesta, Vučić u intervjuu pazio da je ne kritikuje
Radio 021 pre 6 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
"Jednostavno, mi nemamo izbora": Siniša Mali o sankcijama NIS-u: "Rusi nisu sa nama tražili rešenje!"
Blic pre 7 minutajoš 126 povezanih