Povezane vesti

Orban priznao: Merkel je vikala na mene više nego moja supruga

Orban priznao: Merkel je vikala na mene više nego moja supruga

B92 pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je bivša nemačka kancelarka Angela Merkel vikala na njega "čak i više nego supruga". On je o tome govorio za podkast MD Meets. "Poštovao sam Angelu Merkel... Čak je ponekad vikala na mene. To nije bilo lepo… »
(Video) "vikala je na mene više nego moja žena": Urnebesna Orbanov opis Angele Merkel: "To nije bilo lepo..."

(Video) "vikala je na mene više nego moja žena": Urnebesna Orbanov opis Angele Merkel: "To nije bilo lepo..."

Blic pre 4 sati
Otkrio je da je Merkel ponekad vikala na njega Cenio je njen intelekt i otvorenost za razgovor Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je bivša nemačka kancelarka Angela Merkel vikala na njega "čak i više nego supruga". On je o tome govorio za… »
"Vikala je na mene više nego žena" Orban iskreno o odnosu sa Angelom Merkel

"Vikala je na mene više nego žena" Orban iskreno o odnosu sa Angelom Merkel

Alo pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je bivša nemačka kancelarka Angela Merkel vikala na njega "čak i više nego supruga" On je o tome govorio za podkast MD Meets. - Poštovao sam Angelu Merkel... Čak je ponekad vikala na mene. To nije bilo lepo… »
"Angela je vikala na mene više nego moja žena" Urnebesne reči Viktora Orbana o odnosu sa Merkelovom - Bilo je i loših stvari…

"Angela je vikala na mene više nego moja žena" Urnebesne reči Viktora Orbana o odnosu sa Merkelovom - Bilo je i loših stvari…

Kurir pre 6 sati
On je o tome govorio za podkast MD Meets. - Poštovao sam Angelu Merkel... Čak je ponekad vikala na mene. To nije bilo lepo. Čak i više nego moja supruga... Ali ona je otvorena osoba, intelektualka - rekao je Viktor Orban. Bivša kancelarka nikada nije… »

Vesti dana »