Povezane vesti
U Nemačkoj otkazana aukcija predmeta Holokausta posle reakcija preživelih
Radio 021 pre 2 sata
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Šikorski izjavio je danas da je u Nemačkoj otkazana aukcija predmeta Holokausta, posle žalbi preživelih Holokausta. Sikorski je na platformi Iks (X) napisao da su se on i nemački ministar spoljnih poslova Johan… »
Nemačka otkazala aukciju predmeta Holokausta
Politika pre 2 sata
Aukcija je nosila naziv „Sistem terora" Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Sikorski izjavio je danas da je u Nemačkoj otkazana "ofanzivna" aukcija predmeta Holokausta, potvrđujući informacije svog nemačkog kolege, posle žalbi preživelih… »
Otkazana aukcija predmeta žrtava Holokausta: „Ovo je ciničan i bestidan poduhvat“
Nedeljnik pre 3 sata
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Šikorski izjavio je danas da je u Nemačkoj otkazana „uvredljiva“ aukcija predmeta Holokausta, potvrđujući informacije svog nemačkog kolege, posle žalbi preživelih Holokausta. Sikorski je na platformi Iks (X)… »
Otkazana aukcija predmeta iz Holokausta posle žalbi preživelih
N1 Info pre 3 sata
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Šikorski izjavio je da je u Nemačkoj otkazana "ofanzivna" aukcija predmeta Holokausta, potvrđujući informacije svog nemačkog kolege, posle žalbi preživelih Holokausta. Sikorski je na platformi "X" rekao da su se… »
Nemačka otkazala aukciju predmeta Holokausta posle reakcija
Beta pre 4 sati
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Šikorski izjavio je danas da je u Nemačkoj otkazana "ofanzivna" aukcija predmeta Holokausta, potvrđujući informacije svog nemačkog kolege, posle žalbi preživelih Holokausta. Sikorski je na platformi Iks (X)… »
Nemačka otkazala aukciju predmeta Holokausta posle reakcija
Radio sto plus pre 4 sati
Sikorski je na platformi Iks (X) rekao da su se on i nemački ministar spoljnih poslova Johan Vadeful (Johann Wadephul) složili da se “takav skandal mora sprečiti”. Poljski ministar je zahvalio Vadefulu na informaciji da je aukcija otkazana. Grupa… »
Vesti dana »
Stanković puca od sreće: „Ovo je bio moj san, gledao sam tatu u dresu Srbije!“
Hot sport pre 28 minutajoš 117 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Ana Brnabić tvrdi da neće biti nacionalizacije NIS-a: „Nismo u komunizmu, za nas je privatna svojina svetinja“
Nova pre 43 minutajoš 126 povezanih
Vladimir Prijović novi predsednik Advokatske komore Beograda: Evo ko je novi potpredsednik i ko su članovi Upravnog odbora
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih