Povezane vesti

Ćerka omiljene pevačice zavela katarskog šeika! Moćnik drži lava kao ljubimca, majka se umešala i zabranila put!

Ćerka omiljene pevačice zavela katarskog šeika! Moćnik drži lava kao ljubimca, majka se umešala i zabranila put!

Kurir pre 5 sati
Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović, trenutno je u vezi sa bogatašem iz Katara. Elma Sinanović nedavno je progovorila o zetu i otkrila da on ima lava kao kućnog ljubimca. - Kad sam čula da oni imaju lava, odmah sam joj rekla: "Nećeš ti tamo… »
Ćerka naše pevačice zavela arapskog bogataša Majka u emisiji uživo presekla: "Nećeš ići tamo"

Ćerka naše pevačice zavela arapskog bogataša Majka u emisiji uživo presekla: "Nećeš ići tamo"

Alo pre 7 sati
Hulija Sinanović u skladnoj vezi sa dečkom iz Katara. Ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija u vezi je sa bogatašem iz Katara. Iako se govorilo da je reč o šeiku, pevačica je sada demantovala te priče. - To nije istina. Ima dečka, ali nije šeik. Iz… »
Ćerka naše pevačice zavela arapskog bogataša: On drži lava kao ljubimca, pevačica zabrinuta "Nećeš ići tamo"

Ćerka naše pevačice zavela arapskog bogataša: On drži lava kao ljubimca, pevačica zabrinuta "Nećeš ići tamo"

Telegraf pre 7 sati
Ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija u vezi je sa bogatašem iz Katara. Pevačica je progovorila o svom potencijalnom zetu te otkrila kakvog neobičnog ljubimca on držI: - Ja kad sam čula da oni imaju lava, rekla sam joj "nećeš ti tamo nikad". Ne može da… »
Dečko ćerke naše folkerke ima lava kao kućnog ljubimca: Zavela bogataša iz Katara, a majka zabrinuta: "Nećeš ti tamo ići"…

Dečko ćerke naše folkerke ima lava kao kućnog ljubimca: Zavela bogataša iz Katara, a majka zabrinuta: "Nećeš ti tamo ići"…

Blic pre 10 sati
Ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija, ne eksponira se u javnosti, a njen privatni život intrigira Elma je progovorila o zetu bogatašu Ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija u vezi je sa bogatašem iz Katara. Elma Sinanović sada je progovorila o zetu, te… »

Vesti dana »