Повезане вести

Ћерка омиљене певачице завела катарског шеика! Моћник држи лава као љубимца, мајка се умешала и забранила пут!

Ћерка омиљене певачице завела катарског шеика! Моћник држи лава као љубимца, мајка се умешала и забранила пут!

Курир 16.11.2025
Хулија Синановић, ћерка певачице Елме Синановић, тренутно је у вези са богаташем из Катара. Елма Синановић недавно је проговорила о зету и открила да он има лава као кућног љубимца. - Кад сам чула да они имају лава, одмах сам… »
Ћерка наше певачице завела арапског богаташа Мајка у емисији уживо пресекла: "Нећеш ићи тамо"

Ћерка наше певачице завела арапског богаташа Мајка у емисији уживо пресекла: "Нећеш ићи тамо"

Ало 16.11.2025
Хулија Синановић у складној вези са дечком из Катара. Ћерка певачице Елме Синановић, Хулија у вези је са богаташем из Катара. Иако се говорило да је реч о шеику, певачица је сада демантовала те приче. - То није истина. Има дечка… »
Ћерка наше певачице завела арапског богаташа: Он држи лава као љубимца, певачица забринута "Нећеш ићи тамо"

Ћерка наше певачице завела арапског богаташа: Он држи лава као љубимца, певачица забринута "Нећеш ићи тамо"

Телеграф 16.11.2025
Ћерка певачице Елме Синановић, Хулија у вези је са богаташем из Катара. Певачица је проговорила о свом потенцијалном зету те открила каквог необичног љубимца он држИ: - Ја кад сам чула да они имају лава, рекла сам јој "нећеш ти… »
Дечко ћерке наше фолкерке има лава као кућног љубимца: Завела богаташа из Катара, а мајка забринута: "Нећеш ти тамо ићи"…

Дечко ћерке наше фолкерке има лава као кућног љубимца: Завела богаташа из Катара, а мајка забринута: "Нећеш ти тамо ићи"…

Блиц 16.11.2025
Ћерка певачице Елме Синановић, Хулија, не експонира се у јавности, а њен приватни живот интригира Елма је проговорила о зету богаташу Ћерка певачице Елме Синановић, Хулија у вези је са богаташем из Катара. Елма Синановић сада је… »

Вести дана »