Povezane vesti
"Najveća glupost": Poznata pevačica urnisala Bajagu zbog dueta sa Devitom
Mondo pre 11 sati
Pre nekoliko dana je na mrežama zavladala pometnja kada su Momčilo Bajagić Bajaga i reper David Ljubenović poznatiji kao Devito objavili duetsku pesmu. Šok, koji mnogi smatraju za opravdan, prelio se na društvene mreže gde svi pišu o ovoj neobičnoj… »
"To je najveća glupost" Vesni Đogani ne sviđa se Bajagina saradnja sa Devitom: Ne znam šta mu je to trebalo!
Kurir pre 16 sati
Vesna Đogani u jednom intervjuu progovorila je o duetu Bajage i Devita koji je podelio naciju. Dok se jednom delu publike sviđa ovaj duo, drugima se to nikako ne dopada, a tu spada i pevačica Vesna Đogani. - Ne znam zašto, ne znam šta mu je to trebalo… »
Vesti dana »
Danas temperatura i do 24 stepena: Tokom noći preokret, pljuskovi, grmljavina i pad temperature
Mondo pre 56 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, sedam osoba lakše povređeno
Euronews pre 47 minutajoš 8 povezanih
Ovo je devojka ubijena u Mostaru: Bivši momak joj presudio u toaletu, otkriveni jezivi detalji zločina
Mondo pre 1 minutjoš 9 povezanih
Dijana Hrka pozvala studente i građane na dogovor bez razilaženja, obraća se u 17 sati: „Srbijo, na tebe je red“
Nova pre 2 minutajoš 3 povezane
Bogdan dvocifren u porazu od Bostona, sve veća minutaža za srpskog asa (video)
Politika pre 17 minutajoš 8 povezanih