Povezane vesti
"Najveća glupost": Poznata pevačica urnisala Bajagu zbog dueta sa Devitom
Mondo 16.11.2025
Pre nekoliko dana je na mrežama zavladala pometnja kada su Momčilo Bajagić Bajaga i reper David Ljubenović poznatiji kao Devito objavili duetsku pesmu. Šok, koji mnogi smatraju za opravdan, prelio se na društvene mreže gde svi pišu o ovoj neobičnoj… »
"To je najveća glupost" Vesni Đogani ne sviđa se Bajagina saradnja sa Devitom: Ne znam šta mu je to trebalo!
Kurir 16.11.2025
Vesna Đogani u jednom intervjuu progovorila je o duetu Bajage i Devita koji je podelio naciju. Dok se jednom delu publike sviđa ovaj duo, drugima se to nikako ne dopada, a tu spada i pevačica Vesna Đogani. - Ne znam zašto, ne znam šta mu je to trebalo… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 42 minutajoš 29 povezanih
Grosi: Projektil pogodio strukturu 350 metara udaljenu od nuklearne elektrane Bušer
RTV pre 42 minutajoš 59 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 5 satijoš 29 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 6 satijoš 42 povezane