Povezane vesti

Prvo mu je zveknula šamarčinu, pa onda rekla "da": Nakon venčanja saznala da je joj je muž u vezi: "Telefonom joj je rekao da…

Prvo mu je zveknula šamarčinu, pa onda rekla "da": Nakon venčanja saznala da je joj je muž u vezi: "Telefonom joj je rekao da…

Kurir pre 3 sata
Olivera Katarina važi za jednu od najfascinantnijih žena bivše Jugoslavije, koja je osvajala pažnju svih. Njena priča sa prvim mužem, Vukom Vučom, počela je neočekivano – sukobom i uvredama. Naime, tadašnji pozorišni kritičar Vuk Vučo opisao je Oliveru… »
"Kad me oženio saznala sam da ima devojku": Najfatalnija žena bivše Jugoslavije se udala prvi put nakon šamara, a onda ljubila…

"Kad me oženio saznala sam da ima devojku": Najfatalnija žena bivše Jugoslavije se udala prvi put nakon šamara, a onda ljubila…

Blic pre 5 sati
Prvi brak naše glumice počeo je šamarem A onda se udala za političara kojeg je volela do kraja njegovog života. Olivera Katarina bila je jedna od najfatalnijih žena bivše Jugoslavije, san svakog muškarca. A odnos sa njenim prvim mužem Vukom Vučom počela… »

Vesti dana »