Povezane vesti
Peja posle više decenija priznao da ga je Zlata varala "Tog trenutka stavio sam svoju ljubav u fioku"
Telegraf pre 1 dan
Voditelj Zoran Pejić Peja i Zlata petrović venčali su se 1996. godine, ali njihov brak nije dugo trajao. Par se tada razišao a kao neke od glavnih razloga tada je voditelj naveo njihovu slavu i popularnost te da nisu mnogo vremena provodili zajedno… »
"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja nakon 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović
Alo pre 6 sati
Posle šest meseci je molila da se pomire. Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Sada, nakon 30 godina, Zoran je otkrio pravi razlog razvoda. - Kada sam saznao… »
Zlata Petrović varala bivšeg muža: Voditelj nakon 30 godina otvorio dušu i otkrio šokantne detalje
Mondo pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Dugo se spekulisalo šta je dovelo do kraha njihovog braka, a Peja je sada nakon 30 godina otkrio pravi razlog razvoda… »
"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja posle 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović, iskrena ispovest…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Peja je sada nakon 30 godina otkrio pravi razlog razvoda. - Kada sam saznao da Zlata ima drugog muškarca, ja sam tog… »
Vesti dana »
(Foto) Anis ubio Aldinu jer ga je: Ostavila?! Novi detalji stravičnog zločina u Mostaru: Konstantno joj pretio, a onda je upucao kada je krenula na fitnes
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Strašni Harden umalo režirao senzaciju u "TD Gardenu", Bogdan se naigrao
Sportske.net pre 5 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak, 17. novembar: Danas oblačno, toplo i vetrovito, ponegde sa kišom
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Nemačka otkazala aukciju predmeta Holokausta: Intervencija Poljske sprečila bruku neviđenih razmera
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana