Povezane vesti

Peja posle više decenija priznao da ga je Zlata varala "Tog trenutka stavio sam svoju ljubav u fioku"

Peja posle više decenija priznao da ga je Zlata varala "Tog trenutka stavio sam svoju ljubav u fioku"

Telegraf pre 1 dan
Voditelj Zoran Pejić Peja i Zlata petrović venčali su se 1996. godine, ali njihov brak nije dugo trajao. Par se tada razišao a kao neke od glavnih razloga tada je voditelj naveo njihovu slavu i popularnost te da nisu mnogo vremena provodili zajedno… »
"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja nakon 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović

"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja nakon 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović

Alo pre 6 sati
Posle šest meseci je molila da se pomire. Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Sada, nakon 30 godina, Zoran je otkrio pravi razlog razvoda. - Kada sam saznao… »
Zlata Petrović varala bivšeg muža: Voditelj nakon 30 godina otvorio dušu i otkrio šokantne detalje

Zlata Petrović varala bivšeg muža: Voditelj nakon 30 godina otvorio dušu i otkrio šokantne detalje

Mondo pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Dugo se spekulisalo šta je dovelo do kraha njihovog braka, a Peja je sada nakon 30 godina otkrio pravi razlog razvoda… »
"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja posle 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović, iskrena ispovest…

"Saznao sam da ima drugog muškarca" Peja posle 30 godina otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović, iskrena ispovest…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao. Peja je sada nakon 30 godina otkrio pravi razlog razvoda. - Kada sam saznao da Zlata ima drugog muškarca, ja sam tog… »

Vesti dana »