Povezane vesti

"Njena ćerka kriminalac okačila je novčanu ponudu" Luna Đogani doživela užasnu stvar, morala je da reaguje

"Njena ćerka kriminalac okačila je novčanu ponudu" Luna Đogani doživela užasnu stvar, morala je da reaguje

Alo pre 3 sata
Nije mogla da prećuti nakon što je javno naišla na osudu. Luna Đogani doživela je prilično neprijatnu situaciju, zbog čega je bila prinuđena da reaguje javno i svoju stranu priče ispriča publici koja je prati na društvenim mrežama. - Hoću da vam se… »
"Njena ćerka kriminalac je okačila moju novčanu ponudu": Luna Đogani ljuta kao ris, neće da ćuti: Doživela neprijatnost

"Njena ćerka kriminalac je okačila moju novčanu ponudu": Luna Đogani ljuta kao ris, neće da ćuti: Doživela neprijatnost

Blic pre 11 sati
Luna Đogani opisala je do detalja situaciju koja ju je iznervirala Žena je okačila njenu cenu za reklamu na storiju Luna Đogani, podelila je na Instagramu besna kao ris, neprijatnu situaciju koja joj se dogodila. Naime, Luna je ispričala kako joj se na… »
"Njena ćerka kriminalac okačila moju novčanu ponudu" Luna Đogani ljuta kao ris, objavila prepisku: Jadno, naplaćuješ reklamu…

"Njena ćerka kriminalac okačila moju novčanu ponudu" Luna Đogani ljuta kao ris, objavila prepisku: Jadno, naplaćuješ reklamu…

Kurir pre 10 sati
Luna Đogani, podelila je na Instagramu besna kao ris, neprijatnu situaciju koja joj se dogodila. Naime, Luna je ispričala kako joj se na pomenutoj društvenoj mreži javila žena da pita za reklamu svog profila i proizvoda, a onda je njena ćerka objavila… »
"Njena ćerka kriminalac objavila moju cenu": Luna Đogani pobesnela, otkrili koliko naplaćuje objave na Instagramu

"Njena ćerka kriminalac objavila moju cenu": Luna Đogani pobesnela, otkrili koliko naplaćuje objave na Instagramu

Mondo pre 10 sati
Luna Đogani, podelila je na Instagramu besna kao ris, neprijatnu situaciju koja joj se dogodila. Luna je ispričala kako joj se na pomenutoj društvenoj mreži javila žena da pita za reklamu svog profila i proizvoda, a onda je njena ćerka objavila javno… »
“Ćerka njena, neki kriminalac me okačila”: Luna zapenila zbog problema koji ima, javno se obratila njima!

“Ćerka njena, neki kriminalac me okačila”: Luna zapenila zbog problema koji ima, javno se obratila njima!

Telegraf pre 10 sati
Luna Đogani, podelila je na Instagramu besna kao ris, neprijatnu situaciju koja joj se dogodila. Naime, Luna je ispričala kako joj se na pomenutoj društvenoj mreži javila žena da pita za reklamu svog profila i proizvoda, a onda je njena ćerka objavila… »

Vesti dana »