Повезане вести

Ово је следећи потез Србије у вези с НИС-ом! Министарка Ђедовић Хандановић: Русима дати простор да нађу партнера, онда на…

Ово је следећи потез Србије у вези с НИС-ом! Министарка Ђедовић Хандановић: Русима дати простор да нађу партнера, онда на…

Курир пре 1 сат
- Ово је борба Америке и Русије, а ми смо се нашли у средини. Они који заговарају национализацију заправо су они који продају Србију и желе да нас посвађају са Русима. То није политика коју ми водимо - поручила је Ђедовић. Према… »
"Ово је борба Америке и Русије, а ми смо се нашли у средини": Ђедовић објаснила шта значи специјална операција

"Ово је борба Америке и Русије, а ми смо се нашли у средини": Ђедовић објаснила шта значи специјална операција

Мондо пре 3 сата
Министарка енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић јутрос се укључила уживо у емисију "Ново јутро" на ТВ Пинк, поводом ситуације око НИС-а. Како је истакла, тренутна дешавања нису само економско питање, већ део много шире… »
Ђедовић Хандановић: Ми жене носимо тај крст, али ипак радимо вредно за своју земљу

Ђедовић Хандановић: Ми жене носимо тај крст, али ипак радимо вредно за своју земљу

Телеграф пре 4 сати
Министарка енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић гостовала је јутрос у емисији Ново јутро на ТВ Пинк, где је говорила о ситуацији са НИС-ом, односима са Русијом и притисцима који су уследили након најновијих међународних одлука… »
Уживо Ђедовић открила шта је СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА: Ево шта следи након што је Америка тражила да Руси напусте НИС

Уживо Ђедовић открила шта је СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА: Ево шта следи након што је Америка тражила да Руси напусте НИС

Телеграф пре 5 сати
Министарка енергетике Дубравка Ђедовић се управо укључила уживо у емисију "Ново јутро" на ТВ Пинк, поводом ситуације око НИС-а. Како је истакла, тренутна дешавања нису само економско питање, већ део много шире геополитичке… »

Вести дана »