Povezane vesti

Đedović otkrila šta je SPECIJALNA OPERACIJA: Evo šta sledi nakon što je Amerika tražila da Rusi napuste NIS

Đedović otkrila šta je SPECIJALNA OPERACIJA: Evo šta sledi nakon što je Amerika tražila da Rusi napuste NIS

Telegraf pre 21 dana
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović se upravo uključila uživo u emisiju "Novo jutro" na TV Pink, povodom situacije oko NIS-a. Kako je istakla, trenutna dešavanja nisu samo ekonomsko pitanje, već deo mnogo šire geopolitičke slike. - Ovo je… »
Stručnjak za energetiku: Ako Rusi ne prodaju NIS, doći će do sekundarnih sankcija

Stručnjak za energetiku: Ako Rusi ne prodaju NIS, doći će do sekundarnih sankcija

N1 Info pre 20 dana
Stručnjak u oblasti energetike Željko Marković istakao je da bi ekonomski interes Rusije trebalo da bude prodaja NIS-a, jer u suprotnom bi moglo da dođe i do sekundarnih sankcija. "Budući da je NIS pod sankcijama i da neće moći da radi dok su oni… »

Novi magazin pre 20 dana
Stručnjak u oblasti energetike Željko Marković istakao je da bi ekonomski interes Rusije trebalo da bude prodaja NIS-a, jer u suprotnom bi moglo da dođe i do sekundarnih sankcija. "Budući da je NIS pod sankcijama i da neće moći da radi dok su oni… »
Upravo na Blic TV: Tri opcije i sedam dana za Srbiju i NIS

Upravo na Blic TV: Tri opcije i sedam dana za Srbiju i NIS

Blic pre 20 dana
Dok se Rusija i Amerika natežu oko NIS-a, sve ide preko leđa Srbije, a mi plaćamo i to skupo! Amerikanci su pre nešto više od mesec dana uveli sankcije, Rusi su pokušali sa par blefova, ali u Vašingtonu nisu naseli na igrarije i poručuju: Moskva mora da… »
Ovo je sledeći potez Srbije u vezi s NIS-om! Ministarka Đedović Handanović: Rusima dati prostor da nađu partnera, onda na…

Ovo je sledeći potez Srbije u vezi s NIS-om! Ministarka Đedović Handanović: Rusima dati prostor da nađu partnera, onda na…

Kurir pre 21 dana
- Ovo je borba Amerike i Rusije, a mi smo se našli u sredini. Oni koji zagovaraju nacionalizaciju zapravo su oni koji prodaju Srbiju i žele da nas posvađaju sa Rusima. To nije politika koju mi vodimo - poručila je Đedović. Prema njenim rečima, ključni… »
"Ovo je borba Amerike i Rusije, a mi smo se našli u sredini": Đedović objasnila šta znači specijalna operacija

"Ovo je borba Amerike i Rusije, a mi smo se našli u sredini": Đedović objasnila šta znači specijalna operacija

Mondo pre 21 dana
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović jutros se uključila uživo u emisiju "Novo jutro" na TV Pink, povodom situacije oko NIS-a. Kako je istakla, trenutna dešavanja nisu samo ekonomsko pitanje, već deo mnogo šire geopolitičke slike. "Ovo je… »
Đedović Handanović: Mi žene nosimo taj krst, ali ipak radimo vredno za svoju zemlju

Đedović Handanović: Mi žene nosimo taj krst, ali ipak radimo vredno za svoju zemlju

Telegraf pre 21 dana
Ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović gostovala je jutros u emisiji Novo jutro na TV Pink, gde je govorila o situaciji sa NIS-om, odnosima sa Rusijom i pritiscima koji su usledili nakon najnovijih međunarodnih odluka. U svom emotivnom i… »

Vesti dana »

Advokati: Nema krivičnog dela u postupku protiv studenata

Advokati: Nema krivičnog dela u postupku protiv studenata

Danas pre 19 minutajoš 29 povezanih
Više od 50 mesta u Srbiji nema alternativu NIS-ovim pumpama

Više od 50 mesta u Srbiji nema alternativu NIS-ovim pumpama

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 37 povezanih
Izazovna vremena za Srbiju

Izazovna vremena za Srbiju

Vesti online pre 2 satajoš 43 povezane