Povezane vesti

"Ne dozvoljavam da manipulišu i isisavaju život iz mene": Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom Kockar

"Ne dozvoljavam da manipulišu i isisavaju život iz mene": Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom Kockar

Mondo pre 2 sata
Pevačica Katarina Živković usred skandala sa bivšom prijateljicom Kijom Kockar, istakla je da se potpuno posvetila sebi i da je mnoge ljude otpisala iz svog života. "Ugađam sebi, u smislu da više ne dozvoljavam energetskim vampirima da isisavaju život iz… »
"Energetski vampiri isisavaju život iz mene" Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom Kockar: Idem dalje, po…

"Energetski vampiri isisavaju život iz mene" Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom Kockar: Idem dalje, po…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Katarina Živković usred skandala sa bivšom prijateljicom Kijom Kockar, istakla je da se potpuno posvetila sebi i da je mnoge ljude otpisala iz svog života. - Ugađam sebi, u smislu da više ne dozvoljavam energetskim vampirima da isisavaju život… »
Kaća Živković presekla Nakon skandala sa Kijom Kockar donela je definitivnu odluku, tačka je stavljena

Kaća Živković presekla Nakon skandala sa Kijom Kockar donela je definitivnu odluku, tačka je stavljena

Alo pre 2 sata
Pevačica je rešila da promeni život iz korena. Pevačica Katarina Živković usred skandala sa bivšom prijateljicom Kijom Kockar, istakla je da se potpuno posvetila sebi i da je mnoge ljude otpisala iz svog života. - Ugađam sebi, u smislu da više ne… »
Usred skandala sa Kijom Kockar, Kaća donela odluku: Evo šta je uradila "Energetski vampiri isisavaju život..."

Usred skandala sa Kijom Kockar, Kaća donela odluku: Evo šta je uradila "Energetski vampiri isisavaju život..."

Telegraf pre 2 sata
Javnost ne prestaje da šokira odnos između Katarine Živković i Kije Kockarkoje su nedavno otpočele javno prepucavanje. Pevačica Katarina Živković usred skandala sa bivšom prijateljicom Kijom gostujući u jednoj emsiji priznala je da s eokrenula sebi i da… »
"Energetski vampiri isisavaju život iz mene": Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom

"Energetski vampiri isisavaju život iz mene": Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom

Blic pre 3 sata
Rasprava se proširila na lične optužbe i iznošenje dodatnih informacija. Sukob između Kije Kockar i Katarine izbio zbog Dijane Hrkalović. Pevačica Katarina Živković usred skandala sa bivšom prijateljicom Kijom Kockar, istakla je da se potpuno posvetila… »

Vesti dana »