Повезане вести

Штимац: Угашен ми је инстаграм профил - нова "хакерска" агенда криминалне групе са власти

Штимац: Угашен ми је инстаграм профил - нова "хакерска" агенда криминалне групе са власти

Н1 Инфо пре 3 сата
Прослављени кошаркаш Владимир Штимац и једно од заштитних лица протеста у Србији објавио је да му је угашен Инстаграм профил. "У оквиру очигледно неке нове 'хакерске' агенде криминалне групе са власти угашен ми је инстаграм… »
Владимиру Штимцу угашен инстаграм профил: “Џаба се трошите”

Владимиру Штимцу угашен инстаграм профил: “Џаба се трошите”

Луфтика пре 4 сати
Владимир Штимац, бивши репрезентативац Србије, постао је један од симбола борбе за праведније друштво. Друштво које СНС никако не жели да види, па се служи свим могућим (не)дозвољеним апаратима репресије. Подсећа то на неко… »
ФОТО Штимцу угасили Интаграм профил, одмах запретио СНС: Огласио се рано јутрос због онога што су му урадили

ФОТО Штимцу угасили Интаграм профил, одмах запретио СНС: Огласио се рано јутрос због онога што су му урадили

Нова пре 4 сати
Владимир Штимац, бивши репрезентативац Србије, постао је један од симбола борбе за праведније друштво. Друштво које СНС никако не жели да види, па се служи свим могућим (не)дозвољеним апаратима репресије. Подсећа то на неко… »

Вести дана »