Povezane vesti
„Ne želim prirodno da starim. Kažu za mene – jao, pa šta je uradila“ kao da sam ja sebe iglom i hijaluronom radila“: Ispovest…
Nova 17.11.2025
Jasna Milenković Jami nedavno je komentarisala svoj fizički izgleda, te se dotakla i estetskih zahteva, pa priznala da je bila beogradsko zamorče, kao i da su na njoj razni "doktori" vežbali. Pevačica je objasnila da u današnjem vremenu, svako može da se… »
Pevačicu (59) su svi javno osuđivali, a ona priznala ono što nijedna žena ne bi: “Jaoj, pa šta je ovo uradila”
Telegraf 17.11.2025
Pevačica Jasna Milenković Jami devedesetih je važila za jednu od nefatalnijih pevačica, a kako je nedavno ispričala zbog estetskih korekcija je zažalila. - Da, imala sam mnogo negativnih iskustava, ali sa druge strane je i dobro što imam sačuvane… »
"Svi su na meni vežbali": Pevačicu su osuđivali, a ona priznala ono što nijedna žena ne bi: "Kažu za mene: Jao, pa šta je…
Blic 17.11.2025
Mediji su često spekulisali o njenoj vezi sa političarem Milom Đukanovićem. Ona je govorila o negativnim iskustvima sa estetskim zahvatima i svom stavu prema starenju. Pevačica Jasna Milenković Jami devedesetih je važila za jednu od nefatalnijih… »
"Lekari se na meni vežbali, bila sam zamorče": Jami konačno progovorila o estetskim intervencijama na licu
Mondo 17.11.2025
Pevačica Jasna Milenković Jami dotakla se svojih negativnih iskustava sa estetskim zahtevima i priznala da je bila "beogradsko zamorče", kao i da su na njoj razni doktori vežbali. Objasnila je da, u današnje vreme, svako može da se bavi svakakvim… »
"Svi su na meni vežbali" Pevačicu su osuđivali, sada je priznala ono što nijedna žena ne bi: "Legnem i tada kreće začarani…
Alo 17.11.2025
Ističe da danas svako može da se bavi svakakvim zanimanjima. Jasna Milenković Jami dotakla se svojih negativnih iskustava sa estetskim zahtevima, te priznala da je bila beogradsko zamorče, kao i da su na njoj razni "doktori" vežbali. Objasnila je da, u… »
Vesti dana »
Vučić: Od sutra uklanjanje Ćacilenda, kroz koji dan ide tuda i saobraćaj
Beta pre 23 minutajoš 25 povezanih
Napad na Kijev, trećina prestonice bez grejanja; Bela kuća: Sastanak Trampa i Zelenskog sutra na Floridi
RTS pre 13 minutajoš 44 povezane
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Arena ne pamti ovako malu posetu na meču Evrolige Partizana: Evo kada su Grobari sve bili „ispod nivoa“ od povratka u Evroligu!
Hot sport pre 13 minutajoš 38 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 2 satajoš 21 povezana