Povezane vesti

"Počeo je da me dodiruje po zadnjici..." Erling Haland ostao u neverici zbog poteza defanzivca Italije! Ispovest jednog od…

"Počeo je da me dodiruje po zadnjici..." Erling Haland ostao u neverici zbog poteza defanzivca Italije! Ispovest jednog od…

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Norveške očitali su lekciju Italiji u gostima na kraju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i pobedom od 4:1 potvrdili su totalnu dominaciju u ovoj grupi, te su zasluženo direktno otišli na Mundijal. Blistao je Erling Haland koji je dva puta… »
"Počeo je da me dodiruje po zadnjici": Šokantna izjava jednog od najboljih fudbalera sveta, servirao osvetu!

"Počeo je da me dodiruje po zadnjici": Šokantna izjava jednog od najboljih fudbalera sveta, servirao osvetu!

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Norveške je uspela da obezbedi prvi plasman na Svetsko prvenstvo posle 27 godina, pošto je u poslednjem kolu savladala Italiju rezultatom 4:1! Sjajno je počelo za Italiju, koja je na "San Siru" povela golom Pija Esposita u prvom… »
Horor priča italijanskog fudbala: Od svetskih prvaka do toga da ne mogu najpre van, a potom ni do grupa!

Horor priča italijanskog fudbala: Od svetskih prvaka do toga da ne mogu najpre van, a potom ni do grupa!

Hot sport pre 4 sati
Italija ponovo pred ambis: od šampiona sveta do nove borbe kroz baraž! Nakon što je osvojila Svetsko prvenstvo 2006. godine, Italija više nikada nije uspela da bude relevantan faktor na najvećoj fudbalskoj sceni. Na Mundijalima 2010. i 2014. godine… »
Fudbaleri Norveške predvođeni Halandom „pregazili” Italiju u Milanu za plasman na SP

Fudbaleri Norveške predvođeni Halandom „pregazili” Italiju u Milanu za plasman na SP

Politika pre 14 sati
Italija će sa šest bodova manje morati kroz baraž da izbori mesto na finalnom turniru. MILANO – Fudbalska reprezentacija Norveške plasirala se na Mundijal, prvi put od 1998. godine, pošto je večeras ubedljivo pobedila Italiju na „San Siru” rezultatom… »

Vesti dana »