Povezane vesti
"Počeo je da me dodiruje po zadnjici..." Erling Haland ostao u neverici zbog poteza defanzivca Italije! Ispovest jednog od…
Kurir 17.11.2025
Fudbaleri Norveške očitali su lekciju Italiji u gostima na kraju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i pobedom od 4:1 potvrdili su totalnu dominaciju u ovoj grupi, te su zasluženo direktno otišli na Mundijal. Blistao je Erling Haland koji je dva puta… »
"Počeo je da me dodiruje po zadnjici": Šokantna izjava jednog od najboljih fudbalera sveta, servirao osvetu!
Telegraf 17.11.2025
Fudbalska reprezentacija Norveške je uspela da obezbedi prvi plasman na Svetsko prvenstvo posle 27 godina, pošto je u poslednjem kolu savladala Italiju rezultatom 4:1! Sjajno je počelo za Italiju, koja je na "San Siru" povela golom Pija Esposita u prvom… »
Horor priča italijanskog fudbala: Od svetskih prvaka do toga da ne mogu najpre van, a potom ni do grupa!
Hot sport 17.11.2025
Italija ponovo pred ambis: od šampiona sveta do nove borbe kroz baraž! Nakon što je osvojila Svetsko prvenstvo 2006. godine, Italija više nikada nije uspela da bude relevantan faktor na najvećoj fudbalskoj sceni. Na Mundijalima 2010. i 2014. godine… »
Fudbaleri Norveške predvođeni Halandom „pregazili” Italiju u Milanu za plasman na SP
Politika 17.11.2025
Italija će sa šest bodova manje morati kroz baraž da izbori mesto na finalnom turniru. MILANO – Fudbalska reprezentacija Norveške plasirala se na Mundijal, prvi put od 1998. godine, pošto je večeras ubedljivo pobedila Italiju na „San Siru” rezultatom… »
Vesti dana »
Ovo je ključni dokaz za nestanak Danke Ilić: Istraga stoji u mestu, a policija ubeđena da zna ko je izvršio zločin
Mondo pre 2 satajoš 88 povezanih
OFAK produžio NIS-u rok za pregovore o prodaji ruskog udela do 24. marta
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
Ambasador SAD u NATO-u o sukobu o Ukrajini: Moguć završetak sukoba u narednih 90 dana
Sputnik pre 37 minutajoš 30 povezanih
MMF: Struja poskupljuje i dogodine, možda i gas, a NIS bi mogao da stvori nestašicu 20 odsto potrošnje goriva
Nova ekonomija pre 7 satijoš 15 povezanih
Tužilac Stefanović: Dolovac zadržala uticaj u VST, nema legitimitet struke
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih