Povezane vesti
"Tukao me do nesvesti, a onda rekao da bi ponovio sve!" Nova bolna ispovest Jelene Dokić: Najgori trenutak u životu je kada mi…
Kurir pre 9 sati
Teniserka je često govorila o problemima sa ocem Damirom i posledicama toga što je često bila maltretirana i zlostavljana od strane njega. Ovaj put je Jelena Dokić je pričala u intrevjuu za "Australian story". - Zlostavljanje od strane mog oca bilo je… »
Jelena Dokić zgrozila ceo svet! Bivša teniserka otkrila jezive detalje zlostavljanja
Večernje novosti pre 10 sati
SAGA u porodici Dokić se nastavlja! Iako otac Damir nije među živima njegova ćerka Jelena često iznosi nove detlje pakla kroz koji je prošla. Foto: Profimedia Naime, Jelena Dokić je ovog puta otvorila dušu u potresnom intervjuu za "Australian Story" o… »
Jelena Dokić: "Tukao me do nesvesti i rekao da bi sve ponovo uradio, evo što nisam išla na njegovu sahranu"
Telegraf pre 11 sati
Nekadašnja teniserka Jelena Dokić otvorila je dušu u potresnom intervjuu za "Australian Story", gde je do detalja govorila o paklu koji je preživela zbog svog oca Damira Dokića. Jelena je ponovila da je zlostavljanje počelo još u detinjstvu, da se… »
Vesti dana »
Dijana Hrka obustavila štrajk glađu, ostaje ispred Skupštine Srbije
Beta pre 45 minutajoš 139 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih
Zvezda tone na tabeli ABA lige: Doživela i treći poraz, već zaostaje za vodećima
Mondo pre 15 minutajoš 26 povezanih