Повезане вести

Халанд: "Манчини ми је додиривао задњицу - хвала му на томе"

Халанд: "Манчини ми је додиривао задњицу - хвала му на томе"

Б92 пре 22 дана
Норвешка је декласирала Италију и у Милану, славивши тријумф резултатом 4:1, заокруживши један од најбољих квалификационих циклуса у историји своје земље. Наравно да је за то најзаслужнији Ерлинг Халанд, који је и у недељу… »
Халанд: Манћини ме ударао и уштинио за задњицу, хвала му на мотивацији

Халанд: Манћини ме ударао и уштинио за задњицу, хвала му на мотивацији

Спортски журнал пре 22 дана
“Недељама нисмо смели да говоримо о пласману, али сада можемо”. Норвешка репрезентација приредила је велико изненађење у Милану, савладавши Италију 4:1 у квалификацијама за Светско првенство. Иако су Азури на полувремену… »
Како је Халанд срушио Италијане: "Манћини ме је хватао за задњицу, то ме је мотивисало"

Како је Халанд срушио Италијане: "Манћини ме је хватао за задњицу, то ме је мотивисало"

Спортске.нет пре 22 дана
Фудбалери Норвешке савладали су прошле вечери Италију на "Сан Сиру" резултатом 4:1 и тако послали "азуре" у бараж за пласман на Светско првенство. Италијанима је била неопходна победа од 9:0 не би ли претекли управо Норвежане и… »
Халанд сâм постигао скоро дупло више голова од Србије! ВИДЕО

Халанд сâм постигао скоро дупло више голова од Србије! ВИДЕО

Б92 пре 22 дана
Ерлинг Халанд је дефинитивно већ сада један од најбољих голгетера у овом веку. Норвежанин је своју класу опет потврдио на миланском "Сан Сиру", где је носио Норвешку до победе над Италијом са чак 4:1. Халанд је са два гола у два… »
Халанде, па ово није нормално!

Халанде, па ово није нормално!

Спортске.нет пре 22 дана
Ерлинг Халанд је наставио да помера границе и да обара све могуће рекорде. Норвежанин је најзаслужнији за пласман своје репрезентације на Мундијал, први још од 1998. године, пошто је убедљиво најбољи стрелац квалификација са… »

Вести дана »