Povezane vesti

Kako je Haland srušio Italijane: "Manćini me je hvatao za zadnjicu, to me je motivisalo"

Kako je Haland srušio Italijane: "Manćini me je hvatao za zadnjicu, to me je motivisalo"

Sportske.net pre 46 minuta
Fudbaleri Norveške savladali su prošle večeri Italiju na "San Siru" rezultatom 4:1 i tako poslali "azure" u baraž za plasman na Svetsko prvenstvo. Italijanima je bila neophodna pobeda od 9:0 ne bi li pretekli upravo Norvežane i domogli se direktnog… »
Haland: Manćini me udarao i uštinio za zadnjicu, hvala mu na motivaciji

Haland: Manćini me udarao i uštinio za zadnjicu, hvala mu na motivaciji

Sportski žurnal pre 1 sat
“Nedeljama nismo smeli da govorimo o plasmanu, ali sada možemo”. Norveška reprezentacija priredila je veliko iznenađenje u Milanu, savladavši Italiju 4:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Iako su Azuri na poluvremenu vodili, u nastavku su potpuno… »
Haland sâm postigao skoro duplo više golova od Srbije! VIDEO

Haland sâm postigao skoro duplo više golova od Srbije! VIDEO

B92 pre 3 sata
Erling Haland je definitivno već sada jedan od najboljih golgetera u ovom veku. Norvežanin je svoju klasu opet potvrdio na milanskom "San Siru", gde je nosio Norvešku do pobede nad Italijom sa čak 4:1. Haland je sa dva gola u dva minuta "nokautirao"… »
Halande, pa ovo nije normalno!

Halande, pa ovo nije normalno!

Sportske.net pre 5 sati
Erling Haland je nastavio da pomera granice i da obara sve moguće rekorde. Norvežanin je najzaslužniji za plasman svoje reprezentacije na Mundijal, prvi još od 1998. godine, pošto je ubedljivo najbolji strelac kvalifikacija sa čak 16 datih golova na osam… »

Vesti dana »