Повезане вести
Халанд: "Манчини ми је додиривао задњицу - хвала му на томе"
Б92 пре 22 дана
Норвешка је декласирала Италију и у Милану, славивши тријумф резултатом 4:1, заокруживши један од најбољих квалификационих циклуса у историји своје земље. Наравно да је за то најзаслужнији Ерлинг Халанд, који је и у недељу… »
Халанд: Манћини ме ударао и уштинио за задњицу, хвала му на мотивацији
Спортски журнал пре 22 дана
“Недељама нисмо смели да говоримо о пласману, али сада можемо”. Норвешка репрезентација приредила је велико изненађење у Милану, савладавши Италију 4:1 у квалификацијама за Светско првенство. Иако су Азури на полувремену… »
Како је Халанд срушио Италијане: "Манћини ме је хватао за задњицу, то ме је мотивисало"
Спортске.нет пре 22 дана
Фудбалери Норвешке савладали су прошле вечери Италију на "Сан Сиру" резултатом 4:1 и тако послали "азуре" у бараж за пласман на Светско првенство. Италијанима је била неопходна победа од 9:0 не би ли претекли управо Норвежане и… »
Халанд сâм постигао скоро дупло више голова од Србије! ВИДЕО
Б92 пре 22 дана
Ерлинг Халанд је дефинитивно већ сада један од најбољих голгетера у овом веку. Норвежанин је своју класу опет потврдио на миланском "Сан Сиру", где је носио Норвешку до победе над Италијом са чак 4:1. Халанд је са два гола у два… »
Халанде, па ово није нормално!
Спортске.нет пре 22 дана
Ерлинг Халанд је наставио да помера границе и да обара све могуће рекорде. Норвежанин је најзаслужнији за пласман своје репрезентације на Мундијал, први још од 1998. године, пошто је убедљиво најбољи стрелац квалификација са… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 2 сатајош 34 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 47 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана