Povezane vesti

"Prvi muž je grejalicom pretio da će me ubiti": Teška ispovest Maje Volk o čoveku sa kojim je bila tri meseca u braku: "To je…

"Prvi muž je grejalicom pretio da će me ubiti": Teška ispovest Maje Volk o čoveku sa kojim je bila tri meseca u braku: "To je…

Blic pre 15 sati
Maja Volk preživela je teške dane sa čovekom za kojeg se prvi put udala Kako je navela, nije je nikad udario ali kao alkoholičar joj je stalno pretio smrću Maja Volk je imala teško odrastanje, a onda je zadesila i teška sudbina u brakovima. Kako je… »
"Muž je pretio da će me ubiti grejalicom" Maja Volk otkrila kroz kakvu je torturu prošla u prvom braku: Bilo je mnogo mučnih…

"Muž je pretio da će me ubiti grejalicom" Maja Volk otkrila kroz kakvu je torturu prošla u prvom braku: Bilo je mnogo mučnih…

Kurir pre 15 sati
Maja Volk je imala teško odrastanje, a onda je zadesila i teška sudbina u brakovima. Kako je ispričala, već sa prvim suprugom je doživela mnogo neprijatnih situacija. Voditeljka živela je u konstantnom strahu tokom zajednice u prvom braku. Kako kaže… »

Vesti dana »