Povezane vesti

Jelena Dokić ponovo govoila o svom ocu: "Nikada me nije voleo"

Jelena Dokić ponovo govoila o svom ocu: "Nikada me nije voleo"

B92 pre 7 sati
Bivša teniserka Jelena Dokić ponovo je goovorilo o svom odnosu sa pokojnim ocem Damirom. Priznala je da je on nikada i nije volelo i da je zbog njega prošla kroz pakao. "Shvatila sam da me otac nikada nije voleo. Zaista tako mislim. Pokušala da se… »
Jelena Dokić: Otac me nikada nije voleo

Jelena Dokić: Otac me nikada nije voleo

Sputnik pre 8 sati
Bivša teniska zvezda Jelena Dokić ponovo je otvoreno govorila o traumama koje je godinama trpela zbog oca Damira, ističući da rane iz tog perioda nikada neće u potpunosti nestati. U emotivnoj ispovesti za emisiju „Australijska priča“ na televiziji… »
"Nikad nije pokazao kajanje": Potresna ispovest Jelene Dokić, progovorila o traumama iz detinjstva

"Nikad nije pokazao kajanje": Potresna ispovest Jelene Dokić, progovorila o traumama iz detinjstva

Mondo pre 10 sati
Trauma koju je Jelena Dokić doživela zbog odnosa sa svojim, sada pokojnim, ocem Damirom zauvek je obeležila njen život. U televizijskom programu "Australijska priča" na ABC-u, nekadašnja četvrta teniserka sveta iskreno je govorila o tome kako danas gleda… »
„Radije bih prihvatila 100 godina batina, nego da to ponovo prođem“

„Radije bih prihvatila 100 godina batina, nego da to ponovo prođem“

Nova pre 12 sati
Nekada četvrta teniserka sveta, Jelena Dokić, ponovo je progovorila o traumama koje je preživela zbog oca Damira Dokića. U emotivnoj ispovesti u emisiji „Australijska priča“ na televiziji ABC, Jelena je otkrila da je godinama pokušavala da razume i… »
Jelena Dokić: Shvatila sam da me otac nikada nije voleo

Jelena Dokić: Shvatila sam da me otac nikada nije voleo

Sport klub pre 13 sati
Trauma kroz koju je Jelena Dokić prošla zbog odnosa sada već pokojnog oca Damira, nikada neće biti zaboravljena. Nekada četvrta teniserka sveta je u emisiji „Australijska priča“ na TV ABC, pričala o svom odnosu prema svemu što je prošla. – Shvatila sam… »

Vesti dana »