Povezane vesti

Kija Kockar se obratila kaći Živković! Posle žestokih optužbi o vezi sa oženjenim žandarmom – stigla joj javna poruka: Tužno…

Kija Kockar se obratila kaći Živković! Posle žestokih optužbi o vezi sa oženjenim žandarmom – stigla joj javna poruka: Tužno…

Kurir pre 6 sati
Kija Kockar je oštro odgovorila pevačici Katarini Živković, povodom njenog obraćanja u kome je, između ostalog, tvrdila da bivša voditeljka "nema porodicu". Kija i Katarina poslednjih dana nemilosrdno vode medijski rat, a Kockarova je tom prilikom čak… »
"Bila sam uz tebe dok si se borila za potomstvo": Kija oštro odgovorila Kaći Živković nakon što je ujela za srce

"Bila sam uz tebe dok si se borila za potomstvo": Kija oštro odgovorila Kaći Živković nakon što je ujela za srce

Mondo pre 8 sati
Kija Kockar (36) je oštro odgovorila pevačici Katarini Živković (36), povodom njenog obraćanja u kome je, između ostalog, tvrdila da bivša voditeljka "nema porodicu". Kija i Katarina poslednjih dana nemilosrdno vode medijski rat, a Kockarova je tom… »
Kija Kockar se javno obratila kaći Živković: Nakon optužbi da je bila sa oženjenim žandarmom joj odgovorila: "Tužno je šta si…

Kija Kockar se javno obratila kaći Živković: Nakon optužbi da je bila sa oženjenim žandarmom joj odgovorila: "Tužno je šta si…

Blic pre 10 sati
Kija tvrdi da je podržavala Katarinu u teškim trenucima Kaća je istakla da će uvek braniti svoju porodicu i partnera Sukob nekadašnjih drugarice Kije Kockar i Katarine Živković sve je iznenadio obzirom da su nakon mnogo vremena odlučile da prekinu ćutnju… »
Kija otkrila sa kojim zdravstvenim problemom se bori: Progovorila o svom stanju: "Molim doktore da mi ne dodaju, dovoljno mi…

Kija otkrila sa kojim zdravstvenim problemom se bori: Progovorila o svom stanju: "Molim doktore da mi ne dodaju, dovoljno mi…

Blic pre 13 sati
Katarina Živković javno iznosi tvrdnje o privatnom životu Kije Kockar, uključujući i emotivnu vezu sa oženjenim osobama. Kija Kockar i Katarina Živković su u centru skandala zbog sukoba i otkrivenih nesuglasica u njihovom prijateljstvu. Kija Kockar… »
Kija Kockar u jeku skandala sa kaćom otkrila od čega boluje: Niko nije znao da ima ozbiljan problem!

Kija Kockar u jeku skandala sa kaćom otkrila od čega boluje: Niko nije znao da ima ozbiljan problem!

Kurir pre 13 sati
Kija Kockar se oglasila na društvemim mrežama u jeku drame sa bivšom drugaricom Katarinom Živković i otkrila s kakvim zdravstvenim problemom se suočava. Naime, ona je otkrila da nema problem sa štitnom, ali da ima drugi zdravstveni problem. - Nemam… »
Kija Kockar se oglasila u jeku drame sa Kaćom, otkrila od čega boluje: Niko nije znao da ima ozbiljan problem

Kija Kockar se oglasila u jeku drame sa Kaćom, otkrila od čega boluje: Niko nije znao da ima ozbiljan problem

Telegraf pre 15 sati
Kija Kockar se oglasila u jeku zdrame sa bivšom drugaricom Katarinom Živković i otkrila s kakvim zdravstvenim problemom se suočava. Naime, ona je otkrila da nema problem sa štitnom, ali da ima drugi zdravstveni problem. - Nemam problem ni sa štitnom… »

Vesti dana »