Povezane vesti

"Beba mi je važnija od svadbe" Rada o planovima i dečku koji iza sebe ima brak i dvoje dece

"Beba mi je važnija od svadbe" Rada o planovima i dečku koji iza sebe ima brak i dvoje dece

Telegraf pre 2 sata
Folk pevačica Rada Manojlović uživa u ljubavi sa Vladimirom Ranković te ne krije koliko je srećna. Pevačica je nedavno govorila o tome da priželjkuje svadbu ali i bebu. - Istina je da krijem dečka. On je mnogo lep, ja bih volela da ga pokažem javnosti… »
"Beba mi je važnija od svadbe": Rada Manojlović progovorila o novom dečku koji iza sebe ima brak i decu

"Beba mi je važnija od svadbe": Rada Manojlović progovorila o novom dečku koji iza sebe ima brak i decu

Blic pre 3 sata
Planira veliku svadbu u svom rodnom mestu Četereže i raduje se mogućnosti dobijanja deteta. Vladimir Ranković ima brak iza sebe i dvoje dece; poznat je kao odgovoran otac i pouzdan prijatelj. Folk pevačica Rada Manojlović uživa u ljubavi sa Vladimirom… »
"Dve i po godine sam u vezi, ali dečka krijem" Rada Manojlović konačno otkrila detalje ljubavnog odnosa: Beba važnija od svadbe…

"Dve i po godine sam u vezi, ali dečka krijem" Rada Manojlović konačno otkrila detalje ljubavnog odnosa: Beba važnija od svadbe…

Kurir pre 4 sati
Folk pevačica Rada Manojlović više ne krije da je srećno zaljubljena, a nakon što je najavila svadbu progovorila je i o potomstvu. Iako partnera krije kao zmija noge, Rada uživa u ljubavi sa muškarcem koji nije deo estrade, zbog čega je Manojlovićeva… »

Vesti dana »