Povezane vesti
Rada Manojlović o potomstvu kao nikad pre: U ovim godinama, beba mi je važnija od svadbe!
Vesti online 17.11.2025
Rada Manojlović više uopšte ne skriva koliko je zaljubljena. Već oko dve godine – ona uživa u stabilnoj vezi, a svakako bi volela da se ostvari i kao majka sa svojim misterioznim izabranikom. Zato, prema njenim rečima, “papir” joj i nije od presudnog… »
"Beba mi je važnija od svadbe" Rada o planovima i dečku koji iza sebe ima brak i dvoje dece
Telegraf 17.11.2025
Folk pevačica Rada Manojlović uživa u ljubavi sa Vladimirom Ranković te ne krije koliko je srećna. Pevačica je nedavno govorila o tome da priželjkuje svadbu ali i bebu. - Istina je da krijem dečka. On je mnogo lep, ja bih volela da ga pokažem javnosti… »
"Beba mi je važnija od svadbe": Rada Manojlović progovorila o novom dečku koji iza sebe ima brak i decu
Blic 17.11.2025
Planira veliku svadbu u svom rodnom mestu Četereže i raduje se mogućnosti dobijanja deteta. Vladimir Ranković ima brak iza sebe i dvoje dece; poznat je kao odgovoran otac i pouzdan prijatelj. Folk pevačica Rada Manojlović uživa u ljubavi sa Vladimirom… »
"Dve i po godine sam u vezi, ali dečka krijem" Rada Manojlović konačno otkrila detalje ljubavnog odnosa: Beba važnija od svadbe…
Kurir 17.11.2025
Folk pevačica Rada Manojlović više ne krije da je srećno zaljubljena, a nakon što je najavila svadbu progovorila je i o potomstvu. Iako partnera krije kao zmija noge, Rada uživa u ljubavi sa muškarcem koji nije deo estrade, zbog čega je Manojlovićeva… »
Vesti dana »
Požar koji je već tri puta bio lokalizovan: Kako izgleda borba s vatrom u Deliblatskoj peščari i šta su faktori rizika? (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 65 povezanih
Akcija UKP i SAJ kod Smedereva: Otkrivena laboratorija sa pola tone marihuane, šestoro uhapšeno (video)
Euronews pre 3 satajoš 40 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 49 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih