Povezane vesti
"To nisam mogao da oprostim" Peja otkrio da ga je Zlata Petrović varala: "Svi su mi govorili - Beži od nje!"
Telegraf pre 4 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja u iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrio je da ga je bivša supruga Zlata Petrović varala. Kako je priznao, nakon što su se razveli, njihov kontakt nije bio korektan. - Nakon razvoda je bio… »
(Video): Večeras od 22.15 h samo na Blic TV, Zoran Pejić Peja o Zlatinoj prevari, Dragani koja ga je ostavila i tome da i…
Blic pre 13 sati
Zoran Pejić Peja otvoreno govori o svom životu u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic televiziji. Peja deli priče o detinjstvu, skromnim počecima, putevima ka uspehu i ženama. Zoran Pejić Peja, ovog ponedeljka u 22.15 sati samo na… »
"Saznao sam da me varala": Šok! Peja posle više decenija otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović: "Tog trenutka stavio…
Blic pre 16 sati
Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja razveli su se zbog prevare Jedan momenat presudio je da se ne pomire Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao jer je voditelj otkrio da ga… »
Vesti dana »
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
"Dva lica privedena": Oglasio se MUP nakon incidenta u Novom Sadu ispred Banovine: "Gađali i vređali službena lica"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana