Povezane vesti

"To nisam mogao da oprostim" Peja otkrio da ga je Zlata Petrović varala: "Svi su mi govorili - Beži od nje!"

"To nisam mogao da oprostim" Peja otkrio da ga je Zlata Petrović varala: "Svi su mi govorili - Beži od nje!"

Telegraf pre 4 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja u iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrio je da ga je bivša supruga Zlata Petrović varala. Kako je priznao, nakon što su se razveli, njihov kontakt nije bio korektan. - Nakon razvoda je bio… »
(Video): Večeras od 22.15 h samo na Blic TV, Zoran Pejić Peja o Zlatinoj prevari, Dragani koja ga je ostavila i tome da i…

(Video): Večeras od 22.15 h samo na Blic TV, Zoran Pejić Peja o Zlatinoj prevari, Dragani koja ga je ostavila i tome da i…

Blic pre 13 sati
Zoran Pejić Peja otvoreno govori o svom životu u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic televiziji. Peja deli priče o detinjstvu, skromnim počecima, putevima ka uspehu i ženama. Zoran Pejić Peja, ovog ponedeljka u 22.15 sati samo na… »
"Saznao sam da me varala": Šok! Peja posle više decenija otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović: "Tog trenutka stavio…

"Saznao sam da me varala": Šok! Peja posle više decenija otkrio zbog čega se razveo od Zlate Petrović: "Tog trenutka stavio…

Blic pre 16 sati
Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja razveli su se zbog prevare Jedan momenat presudio je da se ne pomire Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su jedan od najlepših parova na estradi, međutim, njihov brak nije opstao jer je voditelj otkrio da ga… »

Vesti dana »