Повезане вести

"То нисам могао да опростим" Пеја открио да га је Злата Петровић варала: "Сви су ми говорили - Бежи од ње!"

"То нисам могао да опростим" Пеја открио да га је Злата Петровић варала: "Сви су ми говорили - Бежи од ње!"

Телеграф 17.11.2025
Водитељ Зоран Пејић Пеја у искреној исповести у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" открио је да га је бивша супруга Злата Петровић варала. Како је признао, након што су се развели, њихов контакт није био… »
(Видео): Вечерас од 22.15 х само на Блиц ТВ, Зоран Пејић Пеја о Златиној превари, Драгани која га је оставила и томе да и…

(Видео): Вечерас од 22.15 х само на Блиц ТВ, Зоран Пејић Пеја о Златиној превари, Драгани која га је оставила и томе да и…

Блиц 17.11.2025
Зоран Пејић Пеја отворено говори о свом животу у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" на Блиц телевизији. Пеја дели приче о детињству, скромним почецима, путевима ка успеху и женама. Зоран Пејић Пеја, овог… »
"Сазнао сам да ме варала": Шок! Пеја после више деценија открио због чега се развео од Злате Петровић: "Тог тренутка ставио…

"Сазнао сам да ме варала": Шок! Пеја после више деценија открио због чега се развео од Злате Петровић: "Тог тренутка ставио…

Блиц 17.11.2025
Злата Петровић и Зоран Пејић Пеја развели су се због преваре Један моменат пресудио је да се не помире Злата Петровић и водитељ Зоран Пејић Пеја били су један од најлепших парова на естради, међутим, њихов брак није опстао јер… »

Вести дана »