Povezane vesti
Ivana Žigon otišla u crkvu, pa uključila lajv na TikToku: „Narod na Kosmetu da mi…“ VIDEO
Nova 17.11.2025
Glumica Ivana Žigon (57), ćerka glumca Steve i Jelene Žigon, iznenadila je pratioce kada je otvorila svoj TikTok nalog i odmah objavila video koji je izazvao veliku pažnju. Na snimku, Ivana sa maramom preko glave javlja se direktno iz crkve, dok naglas… »
Ivana Žigon sa maramom na glavi čita molitvu na TikToku: Oglasila se iz crkve "Da nam svetinje ne razruše..."
Telegraf 17.11.2025
Glumica Ivana Žigon (57), ćerka glumca Steve i Jelene Žigon, iznenadila je pratioce kada je otvorila svoj TikTok nalog i odmah objavila video koji je izazvao veliku pažnju. Na snimku, Ivana sa maramom preko glave javlja se direktno iz crkve, dok naglas… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 54 minutajoš 2 povezane