Povezane vesti
Skandal na nastupu dare bubamare! Izbila masovna tuča, pevačica se sakrila: Otkrila detalje makljaže
Kurir pre 8 sati
Dara Bubamara, koja je nedavno pred prepunom diskotekom priznala da su je dva viskija "udarila" u glavu, na današnje snimanje " Zvezda Granda" došla je vidno raspoložena. Pevačica je opisala kako je izgledao nje nastup u Nemačkoj, koji je nakratko… »
Keba povređen na snimanju, Dara otkrila šta je pošlo po zlu: Polomila sto, a on izvukao deblji kraj sa daskom
Mondo pre 8 sati
Dara Bubamara se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" raspoložena i pričljiva. Dara kaže da nije tačno da pušta muške kandidate, ali ne krije da je stroža prema ženama. Pevačica priznaje da muškarci samo gledaju u nju, pa zato dobiju i ocenu… »
Bekuta poljubila Bobu, a Brenu preskočila: Ana progovorila o situaciji kod Živojinovića o kojoj svi pričaju
Mondo pre 10 sati
Pevačica Ana Bekuta pojavila se danas na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pa je otkrila kako se provela kod Brene i Bobe Živojinovića. Ona je prokomentarisala to što se priča da je Bobu poljubila, a Brenu ne, pa kaže da joj koleginica to… »
"Cela diskoteka se potukla": Izbio skandal na nastupu Dare Bubamare, pevačica progovorila o incidentu: "Pobegla sam ispod dj-a"…
Blic pre 10 sati
Dara Bubamara doživela je nesvakidašnju scenu na nastupu u Berlinu Ona je pričala o tom incidentu, ali i situaciji kad je sto pao na Kebu u Zvezdama Granda Dara Bubamara na snimanje Zvezda Granda došla je danas vidno raspoložena, a onda je otkrila kako… »
"Zavode me" Dara komentarisala takmičare, pa progovorila o masovnoj tuči na nastupu "Pobegla sam ispod stola"
Telegraf pre 11 sati
Dara Bubamara je došla na snimanje Zvezde Granda u bordo lakovanoj kombinaciji. Pevačica je imala atraktivan stajling te je iskombinovala jaknicu , čizmice i bermude u istoj boji. Bila je raspoložena da proćaska sa našom ekipom pa je prokomentarisala… »
"Poljubila sam Bobu, Brena mi nije dala": Bekuta bila kod Živojinovića u gostima, spomenula i unuku, ovo se o njoj priča…
Blic pre 11 sati
Pevačica je objasnila šta se tačno desilo, budući da se o svemu i te kako priča Ana kaže da joj je drago što njena unuka slovi za pravu lepoticu Pevačica Ana Bekuta pojavila se danas na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pa je za Blic otkrila… »
Bekuta stigla na snimanje Zvezde Granda: Otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Brenom, Bobi pala u zagrljaj
Telegraf pre 11 sati
Ana Bekuta danas je stigla na snimanje Zvezde Granda u besnom crvenom džipu. Ana je bila izuzetno elegantno i sofisticirano obučena u crnim pantalonama do gležnja a na nogama je imala kratke čizmice, dok je od gore nosila elegantni beli prsluk. Pevačica… »
Vesti dana »
"Ušao si u klub ljudi koje Ahmići mrze" Hana odmah otvorila Luki Vujoviću oči, Aneli odbila da pruži ruku!
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih
"Dva lica privedena": Oglasio se MUP nakon incidenta u Novom Sadu ispred Banovine: "Gađali i vređali službena lica"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana