Povezane vesti

"Čola je u boljoj kondiciji od mene" Keba priznao da pije detoks i povremeno grli drvo: Sve je puno vitamina

"Čola je u boljoj kondiciji od mene" Keba priznao da pije detoks i povremeno grli drvo: Sve je puno vitamina

Kurir pre 8 sati
Dragan Kojić Keba danas je došao u studio Zvezda Granda, gde je u toku snimanje nove emisije. Pevač je bio i više nego raspoložen da govori o svojim navikama. Iako se požalio da ga bole leđa jer je dugo vozio, Keba kaže da to brzo prolazi čim se on… »
"Čola je u boljoj kondiciji od mene": Keba kao trener za zdrav život, pije detoks ispred "Zvezda Granda" i savetuje: "Zagrli…

"Čola je u boljoj kondiciji od mene": Keba kao trener za zdrav život, pije detoks ispred "Zvezda Granda" i savetuje: "Zagrli…

Blic pre 9 sati
Dragan Kojić Keba prisustvovao je snimanju emisije Zvezda Granda. Keba redovno trči na Bežanijskoj kosi i pohvalio kondiciju kolege Zdravka Čolića. Dragan Kojić Keba danas je došao u studio Zvezda Granda, gde je u toku snimanje nove emisije. On je bio i… »
Keba se zaleteo u novinare ispred studija, pa napravio šou i dao bakšiš obezbedjenju: Pomenuo Čolu i treninge

Keba se zaleteo u novinare ispred studija, pa napravio šou i dao bakšiš obezbedjenju: Pomenuo Čolu i treninge

Telegraf pre 9 sati
Dragan Kojić Keba danas je došao u studio Zvezda Granda, gde je u toku snimanje nove emisije. On je bio i više nego raspoložen da govori o svojim navikama. Iako se požalio da ga bole leđa jer je dugo vozio, Keba kaže da to brzo prolazi čim se on… »

Vesti dana »