Povezane vesti
Arnautović zagrmeo pred duel sa bih: Ovo je najvažnija utakmica u mojoj karijeri!
Kurir pre 7 sati
Austrija se sastaje sa Bosnom i Hercegovinom u odlučujem meču za plasman na Mundijal. BiH ima dva boda manje, tako da Austriji je dovoljan i bod. Pred ovaj meč svoj komentar je dao fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović, za kojeg je ovo posebna… »
Arnautović pred Bosnu: "Utakmica moje karijere!"
Sportske.net pre 7 sati
Fudbalska reprezentacija Austrije na korak je od plasmana na Mundijal. Austrijanci čekaju da se nađu na najvećoj svetskoj smotri još od Francuske 1998. godine, a za to će im biti potrebno da ostanu neporaženi u poslednjoj utakmici kvalifikacija protiv… »
Arnautović ne planira da Bosna ide na Svetsko prvenstvo: Austrija po svaku cenu želi Mundijal!
Hot sport pre 9 sati
Kruna karijere sa nacionalnim timom bi bila u SAD! Marko Arnautović jasno je stavio do znanja koliki značaj pridaje odlučujućem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koji fudbalska reprezentacija Austrije igra u utorak od 20.45 časova na rasprodatom… »
"Ovo je najvažnija utakmica u mojoj karijeri" Marko Arnautović se oglasio pred susret sa Bosnom: "Cela moja porodica je ovde!"…
Kurir pre 8 sati
Fudbalska reprezentacija Austrije meč odluke u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo igra u utorak od 20.45 u Beču i to protiv Bosne i Hercegovine. Austrijancima odgovara i nerešen ishod, dok Bosanci moraju da idu na pobedu, te nema dileme da nas očekuje… »
Arnautović pred duel sa BiH: "Ovo će biti najbitnija utakmica u karijeri"
B92 pre 8 sati
Fudbalska reprezentacija Austrije u utorak igra jedan od najbitnijih mečeva u svojoj istoriji. Austrijanci se nalaze pred istorijskim plasmanom na Svetsko prvenstvo, ali do toga treba da naprave još jedan korak. U poslednjem kolu u Beču ih očekuje duel… »
Reči Marka Arnautovića pred meč protiv BiH odzvanjaju Austrijom: "Ova utakmica je..."
Telegraf pre 9 sati
Beč će u utorak veče biti poprište velike fudbalske bitke, gde reprezentacije Austrije i Bosne i Hercegovine igraju odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo! Austrija je u povoljnoj situaciji jer joj i nerešeno donosi plasman na Mundijal, dok… »
Vesti dana »
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Aneli se skamenila kad je videla hanu: "Još jedan dušmanin!", Nerio ne ispušta verenicu iz zagrljaja nakon što je ušla u elitu (foto)
Blic pre 4 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana