Povezane vesti
Napeti triler je ubedljivo prvi u Srbiji: Ima samo 8 epizoda, ali je svaka bolja od prethodne VIDEO
B92 17.11.2025
Fantastični triler "The Beast in Me" je dostupan na Netfliksu. Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je… »
Napeta triler serija je ubedljivo #1 u Srbiji: "The Beast in Me" ima samo 8 epizoda, evo gde možete da je gledate
Kurir 17.11.2025
Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je, jednostavno rečeno, izuzetno, izuzetno dobra. Čak i bez dve neverovatne… »
Napeti triler je ubedljivo #1 u Srbiji: Ima samo 8 epizoda, ali je svaka bolja od prethodne
Mondo 17.11.2025
Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je, jednostavno rečeno, izuzetno, izuzetno dobra. Čak i bez dve neverovatne… »
Vesti dana »
Mediji: OFAK produžio licencu NIS-u do 20. februara, bez potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 32 minutajoš 24 povezane
Decembarski računi za struju nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Rešetka pre 8 satijoš 9 povezanih
Šta je objavila Skupština Srbije o sastanku misije EP sa poslanicima opozicije?
Danas pre 4 satijoš 25 povezanih