Povezane vesti
Napeti triler je ubedljivo prvi u Srbiji: Ima samo 8 epizoda, ali je svaka bolja od prethodne VIDEO
B92 17.11.2025
Fantastični triler "The Beast in Me" je dostupan na Netfliksu. Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je… »
Napeta triler serija je ubedljivo #1 u Srbiji: "The Beast in Me" ima samo 8 epizoda, evo gde možete da je gledate
Kurir 17.11.2025
Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je, jednostavno rečeno, izuzetno, izuzetno dobra. Čak i bez dve neverovatne… »
Napeti triler je ubedljivo #1 u Srbiji: Ima samo 8 epizoda, ali je svaka bolja od prethodne
Mondo 17.11.2025
Iznenađujuće je saznati da je Netfliksov hit "The Beast in Me" prvo veliko televizijsko ostvarenje njenog kreatora, scenariste i izvršnog producenta Gejba Rotera. Jer ova serija je, jednostavno rečeno, izuzetno, izuzetno dobra. Čak i bez dve neverovatne… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja na Filozofskom fakultetu u vezi smrti studentkinje
Pravo u centar pre 54 minutajoš 15 povezanih
Brnabić na sastanku sa rektorima: Da li ste upozorili dekane na nezakonitu upotrebu zgrada fakulteta?
Glas Zapadne Srbije pre 39 minutajoš 16 povezanih