Povezane vesti
'Imala sam blokadu uživo u programu zbog moždane magle i evo šta sam naučila'
BBC News pre 6 sati
Kada je Zoi Klajnman iz BBC-ja progovorila o prolasku kroz perimenopauzu, dobila je ogroman odziv. Kada sam prošle nedelje prilično nervozno podelila ličnu objavu o suočavanju sa moždanom maglom na poslu na društvenoj mreži LinkedIn, nisam imala pojma da… »
‘Imala sam blokadu uživo u programu zbog moždane magle i evo šta sam naučila’
Danas pre 6 sati
Kada sam prošle nedelje prilično nervozno podelila ličnu objavu o suočavanju sa moždanom maglom na poslu na društvenoj mreži LinkedIn, nisam imala pojma da će imati tako veliki uticaj. Pregledana je stotine hiljada puta. Žene su me zaustavljale na ulici… »
Imala sam blokadu uživo u programu zbog moždane magle i evo šta sam naučila
NIN pre 6 sati
Kada sam prošle nedelje prilično nervozno podelila ličnu objavu o suočavanju sa moždanom maglom na poslu na društvenoj mreži LinkedIn, nisam imala pojma da će imati tako veliki uticaj. Pregledana je stotine hiljada puta. Žene su me zaustavljale na ulici… »
'Imala sam blokadu uživo u programu zbog moždane magle i evo šta sam naučila'
Radio 021 pre 6 sati
Kada je Zoi Klajnman iz BBC-ja progovorila o prolasku kroz perimenopauzu, dobila je ogroman odziv. BBC Zbog moždane magle, BBC urednica tehnologije Zoi Klajnman morala je da vodi beleške tokom nedavnog TV izveštaja uživo Kada sam prošle nedelje prilično… »
‘Imala sam blokadu uživo u programu zbog moždane magle i evo šta sam naučila’
Južne vesti pre 6 sati
BBC Zbog moždane magle, BBC urednica tehnologije Zoi Klajnman morala je da vodi beleške tokom nedavnog TV izveštaja uživo Kada sam prošle nedelje prilično nervozno podelila ličnu objavu o suočavanju sa moždanom maglom na poslu na društvenoj mreži… »
Vesti dana »
Razbijali glave u skladu sa "zakonom i ovlašćenjima": Sramno saopštenje MUP-a (video)
Pravda pre 13 minutajoš 33 povezane
Sukob policije i Novosađana zbog uklanjanja Jaćimovićevog autobusa, oglasio se MUP
Sputnik pre 53 minutajoš 135 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 10 satijoš 25 povezanih
Posle godinu dana, javnost ponovo videla Vesića: Bez odgovora na pitanja tužioca i novinara
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Užas u Crnoj Gori u režiji navijača iz Hrvatske: Strašne poruke sa tribina, da li će UEFA ostati nema na ovo VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 27 povezanih