Povezane vesti
Majka ubila dečaka (6), glava pronađena u jezeru: Monstruozan zločin potresao Rusiju: Elena priznala ubistvo, ali nije znala…
Blic 17.11.2025
Telo dečaka je pronađeno u stanu njegove porodice u Balašihi Osumnjičena za ubistvo je majka deteta, koja je priznala zločin bez objašnjenja motiva Vest da je pronađena glava deteta u Goljanovskom jezeru na istoku Moskve, potresla je i zapanjila ne samo… »
Ovo je majka koja je sinu (6) odsekla glavu: Stavila je u ranac i bacila, policija u stanu zatekla horor! Dve stvari su i…
Kurir 17.11.2025
To je saopštio Ruski istražni komitet. - Pritvorena je zbog sumnje da je ubila svog šestogodišnjeg sina u Balašihi. Tokom ispitivanja kod istražitelja, žena je priznala ubistvo deteta i napisala priznanje, ali nije mogla da objasni motiv - navodi se u… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 5 satijoš 2 povezane