Povezane vesti
"Molim vas ne ponižavajte me više": Nataša Bekvalac se oglasila nakon snimka koji kruži mrežama (Foto)
Mondo pre 1 sat
Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se i naglasila da niko ne bi trebalo da je kritikuje niti osuđuje zbog njenog načina igranja, jer se uvek trudi da svaki nastup izgleda što profesionalnije. Nataša je zatim, uz dozu humoru, prokomentarisala svoj ples, pa… »
"Ne ponižavajte me, kada je u pitanju..." Nataša Bekvalac zbog ovoga morala da reaguje, oglasila se na mrežama
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram profilu, obrativši se svojim pratiocima zbog nekih komentara koji su upućeni na račun njenog plesa. Pevačica je napisala da ne treba niko da je osuđuje i negativno komentariše zbog načina na koji… »
"Ne ponižavajte me, ja tako igram": Oglasila se Nataša Bekvalac zbog snimka na kom pleše: Nije mogla da zažmuri na ove…
Blic pre 6 sati
Nataša je okačila kratak snimak, a poruka koju je poslala sve je nasmejala Otkrila je i šta bi joj majka rekla da se vratim nekom od bivših partnera Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram profilu, te je napisala da ne treba niko da je… »
Vesti dana »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: Zalažemo se za iste vrednosti i principe
Beta pre 11 minutajoš 30 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 10 satijoš 25 povezanih
Goran Vesić stigao na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal: Prvi put daje iskaz pred tužiocem
Mondo pre 5 satijoš 42 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja autobusa i teretnih vozila do 23. novembra
Ekapija pre 8 satijoš 24 povezane