Povezane vesti
Hrvati prodaju svoje velike brendove - na spisku benzinske pumpe, ali i kompanija koja posluje u Srbiji
Kamatica 17.11.2025
Posle velikih akvizicija realizovanih tokom proteklih godina, u poslednjim mesecima objavljene su nove velike transakcije - uključujući prodaju brendova Zvijezda, Margo i Omegol, a pojavile su se i informacije o prodaji 21 benzinske pumpe Maxen u… »
Hrvatski džin se topi: Prodati ključni brendovi, šta ostaje?
B92 17.11.2025
Hrvatska Fortenova grupa, naslednica nekadašnjeg Agrokora, nastavila je i ove godine intenzivan proces prodaje svojih kompanija. Nakon velikih akvizicija realizovanih tokom proteklih godina, u poslednjim mesecima objavljene su nove velike transakcije –… »
Vesti dana »
Bukti na Bliskom istoku Iran napao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu, uništen Amazonov centar za podatke: "Moreuz ostaje zatvoren"
Blic pre 33 minutajoš 23 povezane
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 3 satajoš 17 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih